Tomtegatan 6 – 5 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 4 395 000 kr

Beskrivning av Tomtegatan 6

För drygt 95 år sedan uppfördes detta vackra 1½-planshus med inredd vind och källare. Tomtegatan 6 är beläget i ett idylliskt villaområde med grönskande Rönneplatsen precis utanför dörren med två lekplatser och fotbollsplan. Huset ligger helt insynsskyddat på en av Miatorps bästa adresser.

Denna pärla på 123 kvm med inredd vind och källare på 51 kvm har allt man kan önska sig och lite till. Ett otroligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterna, en optimal planlösning med social ytor, fint kök som passar den stora familjen, tre rymliga sovrum och ytterligare ett vinden, gästwc på entréplan, ett mysigt vardagsrum och matsal, kamin, vackra originaldetaljer och en rymlig, uppvärmd källare med badrum och tvättstuga, kontor/hobbyrum,och optimerad förvaring.

Den stora, friköpta tomten om 895 kvm är unik av sitt slag för området. En prunkande, uppvuxen trädgård som bjuder på sol från morgon till kväll, en mysig altan inbäddad i grönska och stor gräsmatta. Potentialen i denna trädgård är enorm och likt andra hus i området finns det utrymme för pool, växthus och så vidare. Kort och gott, en unik fastighet som kan bli ännu bättre.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!

Karta för Tomtegatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-miatorp-helsingborgs-kommun-tomtegatan-6-21329934

Avstånd till vatten: 800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.