Tjädervägen 13 – 7 – Munkedals kommun

Utgångspris: 3.695.000 kr

Beskrivning av Tjädervägen 13

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastiskt ståtlig villa i klassisk stil som måste upplevas på plats! Utanför bostadshuset finns en underbar trädgård och en härlig uteplats där familjen kan njuta av utomhusaktiviteter och sociala sammanhang. Detta är den perfekta platsen för sommarkvällar med hela familjen! Här finns även solceller med en beräknad produktion på 12 500 kWh/år.

Bostadshuset om över 200 kvm erbjuder bland annat ett högkvalitativt Mobalpa kök, en härlig öppenspis med insats för uppvärmning och mysfaktor.

Källaren är nyrenoverad år 2016 i modern stil och inrymmer bland annat ett stort badrum och bastu. Övre plan inrymmer fyra stora sovrum samt ett helkaklat ensuite-badrum med bubbelbadkar. Villans generösa utrymmen och välplanerade rum skapar ett hem designat för att passa hela familjen. Här finns även elbilsladdare med säkringsövervakning.

På Tjädervägen bor du med gångavstånd till centrala Munkedal med bland annat förskolor, Munkedal tågstation samt livsmedelsbutiker och natursköna promenadstråk i ett familjevänligt område.

Kontakta ansvarig mäklare Isac Wemmel för mer information.

Karta för Tjädervägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-munkedal-munkedals-kommun-tjadervagen-13-21287022

1200

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.