Tjädervägen 10A – 5 – Örebro kommun

Utgångspris: 4 695 000 kr

Beskrivning av Tjädervägen 10A

Välkomna till Tjädervägen 10 och ett väl underhållet hus! Här har inget lämnats åt slumpen utan renovering skett med fingertoppskänsla för detaljer, färger, material och kvalitet. Många av de stora renoveringarna är gjorda vilket borgar för flera bekymmersfria år framöver. Bland annat har huset under åren fått nytt tak, nya 3-glasfönster, nyrenoverade ytskikt invändigt och nyrenoverade badrum. Se renoveringsbeskrivningen för mer information om åtgärder och exakta årtal.

Här finns 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Invändigt finner vi ett rymligt vardagsrum med gott om öppna ytor och plats för stora sällskap. Halvöppen planlösning med god kontakt mellan kök och vardagsrum, där köket fått en mera skyddad placering. Vardagsrummet leder vidare ut till det inglasade uterummet med plats för soffgrupp och stolar. Huset erbjuder fyra möjliga sovrum där ett befinner sig på entréplan och två på övervåningen. Det fjärde och sista möjliga sovrummet är idag inrett som tv-rum men kan med enkelhet inredas till sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderob. Källaren har även en tvättstuga, två rymliga förråd och ett hobbyrum. Hobbyrummet har tidigare fungerat som garage men idag är igensatt med egen ytterdörr. Huset har två badrum som återfinns på entréplan och källarplan. Båda badrummen har renoverats med klinker på golv och vägg samt golvvärme. Från övervåningens hall nås även en WC.

Utvändigt finns bland annat en rymlig uppfart med ett isolerat enbilsgarage med gott om plats för bil samt förvaring. Från uterummet nås baksidan med ett spabad, en takbeklädd uteplats samt ett cykelförråd.

På bekvämt avstånd hittar ni allt ni kan tänkas behöva för en bekväm vardag – mataffär, förskola, skola, vårdcentral och pizzeria!

Karta för Tjädervägen 10A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-alvtomta-orebro-kommun-tjadervagen-10a-21113715

Avstånd till vatten: 850 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.