Tjäderspelsvägen 33 – 6 – Nykvarns kommun

Utgångspris: 5.495.000 kr

Beskrivning av Tjäderspelsvägen 33

Varmt välkomna till denna härliga familjevilla i hjärtat av populära Nykvarn! Här presenteras en gedigen 1½-plansvilla med stor trädgårdstomt och trädäckad altan med nedsänkt spabad. Fördelat på 135+30 kvm ryms hela familjen tillsammans med släkt och vänner, och gäststugan som står på tomten är perfekt för övernattande gäster. Här presenteras många attribut som gör detta till ett kvalitativt och trivsamt hem – garage med stor uppfart, insynsskyddad och uppvuxen tomt och ljusa & fräscha ytskikt.

Interiört möts vi av de lite mer sociala delarna så som kök och vardagsrum, men även två sovrum, badrum och klädvårdavdelning. Entré sker via en mysig farstukvist där vi välkomnas av en ljus och rymlig hall. Vidare möts vi ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas, samt utgång till den fantastiskt mysiga baksidan. Köket är rejält, med gott om förvaring och plats för matbord för ca 8 sittande gäster. Ett av sovrummen ligger något avskilt tillsammans med det moderna badrummet och det andra ligger i anslutning till vardagsrummet. Klädvårdsavdelningen nås via köket, samt utifrån vilket kan fungera bra som ex. groventré.

En trappa upp möts vi av två sovrum, samt ett allrum/övre hall som går att möblera. De båda sovrummen är i bra storlekar och rymmer både säng och förvaring. Det ena sovrummet har även en anslutande klädkammare som rymmer mycket. Den härliga takkupan bidrar till ett fins ljusinsläpp på övervåningen.

Exteriört hittar vi en välskött och lummigt uppvuxen trädgårdstomt med plats för lek och spring året runt. Här finns en stor trädäckad altan, delvis med markis, med plats för både loungemöbler och matgrupp, samt ett nedsänkt spabad som höjer mysfaktorn. Vidare finns en stor gräsmatta och fruktträd. På tomten står en praktiskt gäststuga för övernattande vänner på besök. Bilarna parkerar du bekvämt i garaget eller på uppfarten som rymmer ca tre bilar.

Nykvarn är en populär och expansiv kommun. I närområdet finns flera förskolor och skolor, lekparker och grönområden. I centrum finns all nödvändig närservice samt matbutik och pendlar man med tåg nås Stockholm C på 30 minuter och Strängnäs på 17 minuter. Välkommen på visning!

Karta för Tjäderspelsvägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-nykvarn-nykvarns-kommun-tjaderspelsvagen-33-20638355

Avstånd till vatten: 800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.