Tingsvägen 59 – 5 – Luleå kommun

Utgångspris: 3.195.000 kr

Beskrivning av Tingsvägen 59

Varmt välkomna till populära Tingsvägen i Gammelstad!

Denna charmiga fastighet erbjuder ett perfekt hem för dig och din familj. Med sina tre rymliga sovrum, ett modernt kök renoverat 2013 och ett fräscht badrum från 2015 finns allt du behöver för ett bekvämt boende. I huset finns även ett trevligt relaxutrymme med dusch och bastu – perfekt för att koppla av och njuta av lugnet. Till huset hör också en stor altan där du kan njuta av solen hela dagen. Tomten är insynsskyddad med häckar vilket ger dig en privat atmosfär och möjlighet att njuta av utomhusaktiviteter. Här hittar du även ett praktiskt garage för din bil.

Fastigheten är utrustad med ny fjärrvärmeväxlare sedan 2022, ett helt nytt tak från 2018 och torpargrunden är utrustad med mekanisk krypgrundsventilation i förebyggande syfte, vilket ger dig både trygghet och energieffektivitet.

Med en boarea på 117 kvm och en biarea på 45 kvm finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem i en av Luleås mest eftertraktade områden.

Fastigheten ligger i ett av Luleås mest charmiga och historiska områden. Gammelstad är känd för sin bevarade medeltida kyrkstad och sitt unika kulturarv, det är en plats där gammalt möter modernt på ett fantastiskt sätt. Området erbjuder närhet till natursköna omgivningar med möjligheter till promenader, bad och friluftsliv. Här kan du uppskatta den lugna atmosfären och samtidigt ha bekvämt avstånd till stadens centrum och dess bekvämligheter. I Gammelstad hittar du även utmärkta skolor, dagis och andra viktiga faciliteter som gör detta till ett utmärkt område för familjer. Med närhet till butiker, restauranger och kulturella sevärdheter är detta ett område där du kan njuta av det bästa av både stad och natur.

Varmt välkomna att anmäla intresse till ansvarig mäklare!

Karta för Tingsvägen 59

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gammelstad-lulea-kommun-tingsvagen-59-21270946

Avstånd till vatten: 550

Bild från: