Tingshögsvägen 4 – 6 – Landskrona kommun

Utgångspris: 4.195.000 kr

Beskrivning av Tingshögsvägen 4

Bra planerad och välskött 1.5 plansvilla härligt beläget i Glumslöv med gångavstånd till skola F-9, lika nära till både buss- och tågstation samt mataffär, en cykeltur ifrån finns härliga bad och småbåtshamn i Ålabodarna. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen.
Huset är bra beläget på återvändsgata med grönområde och lekplats precis utanför. Idealiskt för barnfamiljen, lugnt skönt boende och gott om plats.

Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder, badrum, vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, utgång till mysigt uterum om ca 20 kvm med teglad vägg med isolerfönster, isolerat tak och skjutpartier ut mot stenlagd uteplats. Vidare två bra sovrum, kvalitetskök från Swenova med matplats och gott om skåpsinredning och bänkyta, strax intill köket finns tvättstuga/groventré med utgång till uteplats och trädgård.

På ovanvåningen finns allrum med dubbelkupa, klädkammare, toalett med dusch och två rymliga sovrum på varje gavel, det ena med ingång till klädkammare.

3-glasfönster i hela huset.
Fiber finns.
Luft/luft-värmepump insatt 2023.

Insynsskyddad trädgård som inbjuder till både lek och odling, stenbelagd uteplats och uteplats även på entrésidan dit sista kvällssolen når.

Friliggande förråd sammanbyggt med carport med stenläggning.

Hjärtligt välkomna på visning!

Karta för Tingshögsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-glumslov-landskrona-kommun-tingshogsvagen-4-21287496

Avstånd till vatten: 1800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.