Thorildsgatan 5 – 5 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 8.500.000 kr

Beskrivning av Thorildsgatan 5

Tiden är inne att låta denna snart hundraåriga villa förvandlas till nya ägares drömhus! 1925 stod den klassiska tågaborgsvillan nybyggd, på detta lugna fina läge, invid Pilvångsplatsen. Under det senaste året har projektet påbörjats genom att bland annat knacka ner gammal puts, förstärka bjälklag och förbereda renoveringen både utvändigt och invändigt.

Den ljusa villan har originalfönster och valmat tegeltak med glaserade takpannor. Oxelhäck och syrén omgärdar den stora härliga hörntomten. Nu har tiden satt sina spår och huset är i behov av omfattande renovering. Görs detta på ett varsamt sätt kan charmen bibehållas och huset återfå sin forna glans. Även trädgården om nästan 1 000 kvm har fantastisk potential! Här växer bland annat Rhododendron, Magnolia och gamla fruktträd.

Läget på Thorildsgatan är lugnt och barnvänligt, med gångavstånd till vackra Pålsjö skog, med fina motionsspår och tennisbanor. Med endast ett par minuter till Strandpromenaden och centrum blir det enkelt att njuta av vackra omgivningar och bra serviceutbud.

Kort sagt ett ypperligt läge med stor potential!

Karta för Thorildsgatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tagaborg-helsingborgs-kommun-thorildsgatan-5-21297181

500

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.