Thenstedtsgatan 12 – 4 – Borlänge kommun

Utgångspris: 3.200.000 kr

Beskrivning av Thenstedtsgatan 12

Varmt välkomna till Thenstedtsgatan 12, en charmig bostad belägen i ett omtyckt område i Borlänge. Denna omsorgsfullt renoverade 1-½ plansvilla med källare sträcker sig över totalt 165 kvm och är nu tillgänglig för den som söker en modern och välkomnande hemmiljö.

Huset har genomgått betydande förbättringar de senaste åren, vilket inkluderar en helt ny fasad och utbyte av fönster, vilket inte bara ger en estetiskt tilltalande yttre fasad utan också förbättrar energieffektiviteten. En utbyggnad har skapat ett nytt duschrum, vilket lägger till både bekvämlighet och modernitet till boendet.

På den generösa gården möts du av en välbevarad attefallsstuga, vinterbonad och idealisk för uthyrning. Denna extra byggnad ger flexibilitet och möjligheter för den nya ägaren att använda den för olika ändamål, vare sig det är som gäststuga, arbetsplats eller för extra inkomst genom uthyrning.

Här får du inte bara ett vackert hem utan även en trivsam trädgård och möjligheten att dra nytta av den extra byggnaden på gården. Thenstedtsgatan 12 erbjuder det bästa av både modern komfort och charmigt boende – en plats där du verkligen kan kalla för ditt hem. Kom och upplev allt detta under en visning och låt denna fantastiska fastighet bli din nästa adress i Borlänge.

Karta för Thenstedtsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-borlange-kommun-thenstedtsgatan-12-21270375

Avstånd till vatten: 1700

Bild från: