Tärnkobbsvägen 31 – 4 – Värmdö kommun

Utgångspris: 7.495.000 kr

Beskrivning av Tärnkobbsvägen 31

Välkommen till detta gedigna och charmiga timmerhus som pryds av vackra detaljer, inklusive en vedspis i köket och ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot taknocken och en imponerande eldstad. Huset erbjuder tre sovrum och ett rymligt loft med takkupor, där takhöjden är något lägre men ändå inbjudande. Köket är ett härligt arbetskök med generöst utrymme för matlagning och förvaring, med en matplats som ligger i öppen anslutning och rymmer ett rejält bord.

Vardagsrummet, som är underbart ljust med högt i tak och synliga bjälkar, pryds av den ståtliga eldstaden och har även utgång till det trädäcket som sträcker sig till poolen och matkällaren. Det stora badrummet erbjuder både en duschhörna och ett badkar för avkoppling.

På fastigheten finner du också ett timrat garage med plats för två bilar samt en praktisk verkstadsbänk. Dessutom finns en charmig stuga i timmer med ett allrum, en eldstad, ett tilltänkt pentry och ett sovrum. Byggnaden är isolerad och har indragen el, vilket gör den bekväm och funktionell året om.

Ett underbart bastuhus med vedkamin bjuder in till klassiskt bastubad och erbjuder en avkopplande upplevelse för alla.

Den vackra och välskötta tomten utgör en sann pärla med sin frodiga grönska och skapar en plats för avkoppling och lugn. Allt detta och lite till kan avnjutas i natursköna Evlinge, endast 35-40 minuter från Stockholm. Området erbjuder flera båtbryggor och badplatser, och just nu pågår arbetet med att koppla på det kommunala VA-systemet, vilket kommer innebära en anslutningskostnad framöver.

Karta för Tärnkobbsvägen 31

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-evlinge-varmdo-kommun-tarnkobbsvagen-31-21297268

1000

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.