Tångsättersvägen 25 – 4 – Örebro kommun

Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Tångsättersvägen 25


Välkomna till denna charmiga villa med lantligt och naturskönt läge i expansivt område beläget på en rejäl tomt med rogivande omgivningar!

På husets entréplan finns ett ljust och rymligt kök med gott om förvaringsutrymmen i form av skåp och skafferi. I köket finns plats för matbord för 4-6 personer. Två fönster som ger ett härligt ljus i köket och skapar en trivsam atmosfär. Inbjudande matsal som kan användas som vardagsrum om så önskas. Stort utrymme för matbord och bokhyllor eller soffa och tv om man vill ha vardagsrum här. På entréplan finns även ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med wc och dusch.

En trappa upp möts du av ett allrum där du enkelt kan möblera med en stor soffgrupp. Här uppe finns även ett sovrum i väldigt bra storlek med plats för dubbelsäng och flera garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. På övervåningen finns det framdraget för en toalett och handfat.

Busshållplats, förskola och skola F-3 finns på kort gångavstånd från huset. Odensbacken når ni på ca 5 minuters bilfärd där ni finner välsorterad matbutik, vårdcentral, förskola och skola F-9.

Välkomna att boka er visning!

Karta för Tångsättersvägen 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-orebro-kommun-tangsattersvagen-25-21326264

Avstånd till vatten: 3000 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.