Tallbarrsvägen 5 – 4 – Huddinge kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Tallbarrsvägen 5

Välkomna till Tallbarrsvägen 5!

Här får jag äran att visa upp denna spännande fastighet som består av fyra isolerade stugor som ligger belägna på en av Gladös högst punkter som naturligt ger er sol under stora delar av dagen. Husen är i varierande skick, men fullt beboeliga.

Generös byggrätt medger en total BYA på 150 kvm i två våningar plus 40 kvm BYA för en komplementbyggnad. Skulle man bygga två våningar skulle det ge huset en underbar sjöutsikt mot Kvarnsjön. Säljaren har betalt kostnaderna för kommunalt VA (till tomtgräns, säljaren kan dock tänka sig diskutera en lösning på att dra in det till den röda stugan innan inflyttning) samt vägavgift!

Gladö Kvarn kännetecknas av en grönskande omgivning med Kvarnsjön som ett populärt tillhåll med badstrand, fotbollsplan, padelbanor, glasskiosk, två populära ridskolor varav den ena i Sundby Gård med möjlighet till lektioner och blomsteraffär med kafeteria. Man kan gå med i Gladös samfällighetsförening som anordnar aktiviteter såsom midsommarfirande, simskola för barn, kräftfiske, loppisar och mycket mer. På fredagar kommer en foodtruck till området för att ta emot beställningar för att fira in helgen.

I området går bussar löpande till Huddinge/Haninge som tar dryga 20 minuter. I Huddinge centrum ni hittar ett utbud om ett 80-talbutiker, restauranger och pendeltåg till stan på drygt 12 minuter. Närmsta förskola/skola hittar ni i Balingsnäs som ligger på 10 minuters bilvägs avstånd. I framtiden planeras även en förskola att byggas i inledningen av Gladö.

Sammanfattningsvis en ypperlig chans att skapa ert nya drömhem i ett expansivt och naturkärt område med sjöglimt.

Välkommen hem!

Karta för Tallbarrsvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-huddinge-glado-kvarn-huddinge-kommun-tallbarrsvagen-5-19852997

Avstånd till vatten: 100

Bild från: