Sylgatan 2 – 6 – Bjuvs kommun

Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Sylgatan 2

Har ni länge letat efter en villa för familjen med generösa ytor belägen på stor hörntomt? Välkomna till Sylgatan 2 i Billesholm!

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade och rymliga familjevilla på 1 ½ plan om 205 kvm. Entréplan välkomnar er med en rymlig hall inrett med klinkergolv där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Ni finner även goda förvaringsmöjligheter i garderoberna med skjutdörrar. Här har ni även ingången till tvättstugan. Vidare in möts ni av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp och stort matbord. Ett fint kök som går i ljusa kulörer på luckor samt mörk bänkskiva som snyggt bryter av det vita, är det perfekta köket för er matfantaster. Här kan ni stå och laga mat samtidigt som ni är sociala med nära och kära som är på besök. Stora öppningsbara fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en värmande kamin som ger den perfekta mysfaktorn mot lite kallare årstider är något ni också hittar här. På entréplan finner ni även två utav de fyra sovrummen som erbjuds i detta fina hem samt ett helkaklat badrum utrustad med dusch.

På ovanplan har ni två väldisponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring samt ett stor allrum med god plats till soffgrupp. För er som vill och är i behov av fler rum finns där möjlighet få till ytterligare två sovrum.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Pågatågstrafiken är igång i Billesholm vilket gör det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. För er som har barn i dagis så finns det längre ner på gatan ca 50 meter bort ett dagis.

I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang.

Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

Karta för Sylgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-billesholm-bjuvs-kommun-sylgatan-2-21318001

Avstånd till vatten: 2200 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.