Svensbyvägen 22 – 5 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 6.395.000 kr

Beskrivning av Svensbyvägen 22

Nu finns möjlighet att flytta in i en nybyggd villa, högt belägen på Svensbyvägen med utsikt över ängar åt väster samt avskildhet nära skogen. Planerat på tomterna är ett hus från Trivselhus av modell ”Kullavik” som erbjuder en klassisk sutterängvilla med luftiga sociala ytor i öppen planlösning, tre till fyra sovrum, två helkaklade badrum samt gott om förvaringsutrymmen. Inflytt är planerad till 2025.

Välkomna in genom entrén på nedre plan som ser till vardagslivets komfort. Här finner ni er väl tilltagna och praktiska klädvårdsavdelning med utrustning från Miele, badrum samt två sovrum som passar utmärkt som barnrum med plats för såväl sömn som lek. Ett större allrum på nedre plan med plats för soffgrupp och medieutrustning kan även delas av för att göra plats åt ytterligare ett sovrum – perfekt för den växande familjen. Via altandörren från allrummet på nedre plan når ni även uteplatsen i härligt solläge.

Fortsätt sedan upp till övre plan som erbjuder generösa ytor för det sociala livet. Njut av kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning där samtalen och skratten tillåts flöda fritt. Förutom vackra material och smarta förvaringssystem från kökstillverkaren Ballingslöv, har ni även rostfria vitvaror från Miele till ert förfogande. De stora fönstren vid matplats och vardagsrum bjuder på fint ljusinsläpp och vacker utsikt. Inspireras att sätta er speciella prägel på ert hem med den enhetliga bas som klassiska material skapar. Det är bara att flytta in, njuta av att allt är nytt och fräscht, och i bästa kvalitet. När kvällens middag är uppdukad slår ni er ned vid er matplats för att avnjuta måltiden och umgås tillsammans. Låt kvällssolen skina in på er när ni förflyttar er till behagliga soffor och låter samtalen ebba ut i kvällen. På övre plan hittar ni även ytterligare ett badrum, en klädkammare med plats för förvaring samt det stora föräldrasovrummet med flera garderober. På lediga dagar njuter ni av lugna promenader i avkopplande och lantlig miljö. På sommaren tar ni enkelt cykeln bort till Bärby Självplock och njuter av egenplockade bär till eftermiddagsfikat. I närheten ligger även Albatross golfklubb, en av Göteborgs finare golfklubbar.

Till huset finns flera möjliga tillval att göra, exempelvis en balkong med utgång från matplats på övre plan, ett fjärde sovrum på nedre plan, samt möjlighet till braskamin mellan vardagsrum och matplats. Tomten har enskilt vatten och avlopp. Vid nybyggnation har ni inga kommunala avgifter på 15 år samt ett hus som är underhållsfritt i minst 10 år. För specificerad kalkyl ombeds ni kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus.

Gå gärna in på länken till Trivselhus Collection 24.1 nedan för att ta del av ytterligare information om husets höga standard.
https://online.flippingbook.com/view/599541872/


Kontaktperson Trivselhus:
Tommy Gillberg
070-449 99 15
[email protected]
trivselhus.se

Karta för Svensbyvägen 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-save-goteborgs-kommun-svensbyvagen-22-21297609

2700

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.