Svedmyrastigen 24 – 6 – Stockholms kommun

Utgångspris: 8.490.000 kr

Beskrivning av Svedmyrastigen 24

Samla ihop din lilla familj och ta steget över tröskeln – Här behöver du nästan inte göra mer än att bara flytta in, fräscht är det redan. Genomtänkt för att passa en aktiv familj, med praktiska ytor och snygga materialval. Vardagsrummet och matplatsen bildar en gemensam och inbjudande yta där det finns gott om plats för alla. De sociala ytorna samspelar dessutom smidigt med köket, precis som vi vill ha det! Med fyra sovrum, två vardagsrum, var och ett med en mysig öppen spis, och två välutrustade badrum, är det som att livets pusselbitar faller på plats, vecka ut och vecka in. Den friköpta tomten på 500 kvm öppnar sig fint med plats för både växthus och studsmatta om du skulle ha svårt att bestämma dig. Välkomna till Svedmyrastigen 24!

Det är tydligt att huset har varit väl omhändertaget och underhållet genom åren. Renoveringen håller stilen, och det märks särskilt i det moderna köket från Vedum. Här kan du säkert föreställa dig magi som skapas i både kastruller och bakformar. Ett riktigt fint kök, eller hur? Utgång till en av husets två altaner hittar du här.

I matsalen kommer det säkerligen sittas en del när barnen behöver hjälp med sina läxor eller bara vill vara nära om det är en kort uppsats som ska skrivas. Om ni känner för att äta utomhus har ni bekvämt en tillgänglig dörr till den andra altanen precis intill (det behövs dock en trappa ner dit:)).

Vardagsrummet, i symbios med matsalen och köket, badar i naturligt dagsljus och erbjuder tillräckligt med utrymme för att rymma hela den stora släkten under festliga danskalas. Det är en plats där skratt, rörelse och minnesvärda stunder med nära och kära får gott om utrymme att blomstra. Idag rör du dig fritt mellan rummen genom breda öppningar, vilket inte minst uppskattas av småttingar som kan springa runt-runt. Öppna spisen som står mitt i rummet är synlig både från soffan och matbordet.

Alla sovrum i huset har bra storlek och är välplanerade. De två sovrummen på övervåningen används idag som barnrum men rymmer faktiskt varsin dubbelsäng. Ni kan möblera som nu, med en enkelsäng och ett skrivbord eller ytterligare garderobsförvaring. Med så stora sovrum blir det möjligt att skapa en plats för både ro och avkoppling. De här rummen kanske kan få olika funktion med tidens gång och det är såklart upp till er hur ni tycker att de ska präglas.

Badrummet på övervåningen är lagom stort och inrett med badkar. Och självklart har du utrymme för både tvätthög, schampoflaskor och badankor – om du vill!

I källaren finns det ytor att bre ut sig på så att säga och om du drömmer om att starta en egen verksamhet som kräver lite extra svängrum, så finns alla möjligheter här. Precis in till vänster från trappen ligger det tredje sovrummet. Används idag som sovrum, men parkera ett nätt skrivbord här så kan du sitta och göra lite kvällsjobb. Det finns en egen entré dessutom.

Vägg i vägg ligger sovrum nummer 4. Detta används idag som gästrum/arbetsrum, men känn efter hur just ni vill bo!

Nämen ser man på, dubbeldörrar in till det andra vardagsrummet. Kanske blir detta rum familjens dedikerade TV-rum? Den öppna spisen kan snabbt skapa en varm och mysig atmosfär om vädret slår om.

Badrummet är tidlöst, ljust och vackert. Med en rymlig dusch är det en fröjd att avsluta dagen, tycker jag. Tvättmaskin och tumlare redo att göra grovjobbet för familjens städade yttre. Behöver du ännu mer förvaring, så finns det dessutom ett rymligt förråd bakom badrummet- jajamän! Husets bergvärmepump står också redo att göra grovjobbet med värmen.

I närheten finns flera omtyckta förskolor och lekplatser, och i det lilla skogspartiet i slutet av gatan växer blåbär om sommaren. Med barnens bästa för ögonen kan man inte annat än att konstatera att detta hus är perfekt för en enkel och bekväm vardag.

Karta för Svedmyrastigen 24

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-svedmyra-enskede-stockholms-kommun-svedmyrastigen-24-21270813

Avstånd till vatten: 2800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.