Svedens gränd 5 – 6 – Gävle kommun

Utgångspris: 4 525 000 kr

Beskrivning av Svedens gränd 5

Välkommen till detta vattennära parhus med garage. Bostaden uppfördes 2009 och omfattar 144 kvadratmeter med vattenburen värme och i genomgående gott skick. I rakt söderläge finns en väl tilltagen uteplats med spabad och nedanför en plan gräsmatta, perfekt för lek och aktiviteter.

På entréplanet ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning med fönster i flera väderstreck. Gott om utrymme för det stora middagssällskapet och även utgång till uteplatsen. Braskamin från Contura höjer mysfaktorn under vinterhalvåret. I hallen ligger praktiskt stengolv hela vägen in till garderober, badrum och tvättutrymme. Invid hallen finns ett sovrum som även kan nyttjas som gästrum eller kontor.

Övre planet är luftigt med en generös takhöjd på 3,8 meter och utgång till bostadens balkong. Här återfinns tre rymliga sovrum för hela familjen och ett extra allrum. Helkaklat badrum med badkar och vädringsfönster.

Som ägare till fastigheten har man genom samfälligheten tillgång till roddbåtar samt badbryggor invid ån med vedeldad badtunna och bastu.
Det vatten- och naturnära läget är livskvalitet och erbjuder en lugn och fridfull miljö samtidigt som det är nära till stadens bekvämligheter. Bra kommunikationsmöjligheter, närhet till skola/förskola samt affärer.

Varmt välkomna till Svedens gränd 5!

Karta för Svedens gränd 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-valbo-gavle-kommun-svedens-grand-5-21297835

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.