Sveagatan 12 – 5 – Lekebergs kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Sveagatan 12

Sveagatan 12, Fjugesta

Denna 1-1/2 plansvilla har en perfekt balans mellan charm, komfort och funktionalitet, med generösa 125 kvm som rymmer 5 rum och kök, inklusive 3 rymliga sovrum, det perfekta hemmet för dig och din familj.

Låt dig välkomnas av det naturliga ljuset som strömmar genom de stora fönstren och skapar en varm och inbjudande atmosfär i varje hörn. Köket är en oas för matlagningsentusiaster, gott om förvaringsutrymme, perfekt för familjemiddagar och gemensamma stunder.

Det rymliga vardagsrummet erbjuder den ultimata platsen för avkoppling och umgänge med gott om utrymme för bekväma möbler och underhållningssystem. Och när dagen går mot sitt slut, erbjuder de tre mysiga sovrummen en lugn och avkopplande fristad för att återhämta sig. I källaren finner vi fjärrvärmecentralen samt tvättmaskin.

Trädgården är lika lockande som insidan av huset, med ett tillhörande garage för bekväm parkering, en stor förrådsbyggnad och en lummig trädgård där soliga dagar och ljumna kvällar kan avnjutas med familj och vänner.

Med närheten till natur, skolor, affärer och allt annat du behöver, är detta den ultimata platsen att kalla för ert eget.

Fiber indraget.
Robotgräsklippare inkluderad i köpet.
Tak utbytt 2021 (läkt, papp & pannor)
Isolering tak 2022
Fönster utbytt för ca 10 år sedan

Missas inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem! Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev allt som Sveagatan 12 har att erbjuda!

Karta för Sveagatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-lekebergs-kommun-sveagatan-12-21318489

Avstånd till vatten: 2800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.