Svanebäcksvägen 9 – 4 – Höganäs kommun

Utgångspris: 6.995.000 kr

Beskrivning av Svanebäcksvägen 9

Välkomna till fantastiska Viken och denna villa belägen på en rejäl tomt med badrocksavstånd till svalkande dopp. Bostadens exteriör är mäktig med sin välskötta trädgård och fina utomhusmiljö som skapar den perfekta inramningen för avkoppling och umgänge. Här kan du njuta av härliga stunder utomhus och skapa minnen med familj och vänner.

Den ljusa interiören ger en inbjudande atmosfär. Här har man verkligen lagt vikt vid detaljerna, både i köket och badrummen. Köket är särskilt imponerande med sin stil och funktionalitet och skapar en naturlig samlingspunkt i hemmet.

Det öppna konceptet mellan de sociala ytorna ger en känsla av rymd och ger en smidig övergång mellan inomhus- och utomhuslivet. Du har direkt tillgång till trädgården och uteplatsen, vilket gör det enkelt att njuta av soliga dagar eller arrangera trevliga grillkvällar.

Med tre sovrum erbjuder detta hem gott om utrymme för en stor familj eller för dem som önskar extra utrymme för arbete eller hobbyer. Här finns möjlighet att anpassa utrymmena efter dina behov och önskemål.

Detta är en perfekt kombination av bekvämlighet, skönhet och utrymme i en harmonisk miljö. Här kan du verkligen skapa ditt drömhem och njuta av allt det har att erbjuda.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Svanebäcksvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-viken-hoganas-kommun-svanebacksvagen-9-20545595

Avstånd till vatten:

Bild från: