Sunnanå Björkeberga 1 – 4 – Melleruds kommun

Utgångspris: 895 000 kr

Beskrivning av Sunnanå Björkeberga 1

Välkommen till detta charmiga 1½-planshus med källare med adress Sunnanå Björkeberga 1, Mellerud! Bostaden är om 4 rum varav 2 sovrum fördelat på 90m². Här får du en mysig bostad med stora möjligheter i nära anslutning till golfbana, driving range, golfrestaurang, padel banor och småbåtshamn.

Med närhet till Sunnanå 18-håls golfbana kan golfentusiasten trivas här. Den stora tomten om hela 1727m² bjuder in till trädgårdsarbete eller avkopplande stunder utomhus. I närområdet hittar du även Sunnanå småbåtshamn för trevligt båtliv och rikt fiskevatten och Vita Sannar badstrand med långgrund vacker sandstrand, perfekta platser för rekreation och bad.

Boendet är välvårdat och perfekt för den som uppskattar enklare livsstil. Bostadshuset har genomgått större modernisering år 1980 med dränering, fasadplåt, fönster och tilläggsisolering. Med livsmedelsbutik och centrum endast 2,5 km bort har du bekvämligheter på nära avstånd.

Ta chansen att skapa ditt drömboende i detta pittoreska område med vackra omgivningar och många möjligheter till friluftsliv. Varmt välkommen till Sunnanå Björkeberga!

Karta för Sunnanå Björkeberga 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-sunnana-bjorkeberga-melleruds-kommun-sunnana-bjorkeberga-1-21349105

Avstånd till vatten: 1200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.