Strömstorpsvägen 11 – 6 – Örebro kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Strömstorpsvägen 11

Varmt välkommen till den populära adressen Strömstorpsvägen – nu finns denna familjära enplansvilla med en härlig baksida till försäljning.

Här erbjuds ett familjeboende om 155 kvm med hela fem sovrum med gott om utrymme och förvaring. Härligt och ljust vardagsrum med öppna ytor som knyter samman bostaden samt utgång till bostadens uteplats. Även master bedroom erbjuder en utgång till uteplatsen. Här erbjuds två badrum i kakel och klinker och en gedigen tvättstuga – perfekt för den större barnfamiljen. En insynsskyddad baksida erbjuder en trevlig gräsyta med pool samt en härlig uteplats i form av trall längs hela huskroppen. På framsidan finns även en mindre gräsyta och en uppfart med plats för två bilar.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata omringad av grönskande natur. I närheten finns förskolor, skolor, vårdcentral och den lokala pizzerian. Goda bussförbindelser som tar dig till stadskärnan eller varför inte Marieberg Köpcentrum för den shoppingsugna. Här tar du dig även ut med all enkelhet på E20.

För mer info vänligen kontakta mäklare Mikael Pettersson på 073-354 04 57 alt. [email protected]

Karta för Strömstorpsvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-adolfsberg-orebro-kommun-stromstorpsvagen-11-21290831

Avstånd till vatten: 2800 meter

Foto av: Elina Wilnerzon @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.