Strandvägen 133 – – Tyresö kommun

Utgångspris: 10 495 000 kr

Beskrivning av Strandvägen 133

Välplanerad villa från Trivselhus med slående utemiljöer

Välkommen till detta extraordinära hem om totalt188 kvm belägen på en fantastisk naturbergstomt i Tyresös mest exklusiva område där familjen bor tryggt med storslagen natur, friluftsliv av rang och skärgårdens bris runt hörnet.
Villan erbjuder en tilltalande planlösning i båda våningsplanen och har en underbar, fin terrass i bästa solläge med pool och lounge-del. Hela den här fina delen blir en förlängning av husets sociala ytor under sommarhalvåret. Helt enkelt ett maxat boende för den kräsne med storslagna sociala ytor inne som ute.
Allt detta i omgivning erhålls utan att för den del försumma vardagens viktiga pusselbitar som närhet till erkända skolor, matbutik samt utmärkta kommunikationer till Stockholm city. Det bästa av två världar!

– Högt läge med många soltimmar
– Fläckfritt besiktningsprotokoll
– Representativa stora sociala ytor både inne som ute
– Kök och vardagsrum i öppen trivsam miljö med utgång till stor terrass med uppvärmd pool
– Pool, pergola, markis samt stor terrass
– Närhet till badplatser, båtklubbar, naturreservat och idrottsaktiviteter.
– Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt familjen önskar i omgivning

Entréplan är uppvärmt med vattenburen golvvärme och perfekt planerat med tre sovrum av bra storlek, ett rymligt allrum , badrum och separat tvättstuga med allt som familjen kan tänkas behöva.

När man kommer upp på övervåningen slås man direkt av takhöjden som ryggåstaket ger samt ljus och rymd. Här är det en öppen miljö med kök, matsal och vardagsrum som flyter ihop på ett mycket smakfullt sätt. De stora fönsterpartierna skänker rummet enorma ljusflöden samt vy över området.
Köket är väl tilltaget med välplanerade arbetsytor, fullskalig förvaring, god planering samt maxad utrustning.
Mellan kök och sällskapsyta finns en avdelande köks-ö som skapar perfekta möjligheter för kocken att socialisera med familj och gäster medan grillmiddagen förbereds. Önskas middagen ätas ute finns flera fina platser på terrassen och trädäcket.

Vidare erbjuder detta våningsplan ett stort sovrum med egen klädkammare och ett rymligt duschrum med bastu och utgång till terrassen.

Sist men inte minst, husets helt fantastiska utemiljöer. Här har man verkligen lyckats med bedriften att nyttja det höga läget och skapa en lyxig oas som varsamt smälter ihop med tomtens natursköna struktur och vegetationer på ett utsökt sätt.
Baksidans solkyssta uteplats för känslan och tankarna till en day-club på varmare breddgrader där allt som kan önskas finns att tillgå för familj och vänner av stor skala. Fint avvägt finns planteringar som tillsammans med naturberg skapar en särskild karaktär som ramar in poolområdet med pergola samt de flertalet sociala smultronställen som finns att tillgå.

OMRÅDET
Tyresö Strand är ett exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö har man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat, spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is. Från huset har du ca 100 m till busshållplatsen (bla direktbuss till Gullmarsplan)
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk F-9), Tyresö Skola (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Hållplats finns en kort promenad från huset med bussavgångar till Gullmarsplan såväl som T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och i omgivning finns även inlopp till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I

Karta för Strandvägen 133

https://www.hemnet.se/bostad/villa-174m2-strand-tyreso-kommun-strandvagen-133-21329697

Avstånd till vatten: 350 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.