STORTORPSVÄGEN 7 – 6 – Vallentuna kommun

Utgångspris: 7 995 000 kr

Beskrivning av STORTORPSVÄGEN 7

Sommarvisning – Kontakta ansvarig mäklare för en titt. Filip Gröholt 072-252 11 99.
+ Arkitektritat hus från Götenehus
+ Närhet till natur
+ Stor tomt om 2 756kvm
+ Lugnt område
+ Förberett för garage
+ Möjlighet till snabbt tillträde
+ Plejd

Välkommen till denna ståtliga villa som bjuder in till familjeliv och social samvaro. Med sin imponerande planlösning skapar villan en atmosfär av ljus och rymd i köket och vardagsrummet, vilka öppnar upp mot trädgården genom stora fönster och utgångar. Villan är utformad i en vacker New England-stil som ger den en tidlös och charmig karaktär. Med sina spröjsade fönster och arkitektoniska detaljer ger villan ett intryck av klassisk elegans och hemtrevnad. Fina tillval i badrum och kök. Genomgående vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Bra takhöjd om 2,5 m på båda våningsplanen vilket ger en ljus och öppen känsla oavsett vilken våning du är på.

På entréplanet finner du även praktiska detaljer såsom eldstad, klädkammare, wc/dusch och en funktionell tvättstuga med groventré.
Övre plan erbjuder ett generöst gemensamt allrum med tillgång till balkongen, perfekt för avkoppling och umgänge. Föräldrasovrummet imponerar med sin rymd och tillhörande klädkammare, medan ytterligare två sovrum på detta plan också erbjuder sina egna klädkammare för maximal bekvämlighet. Här finner du även ett rymligt badrum komplett med både badkar och dusch för avkopplande stunder.

Villan är perfekt belägen i en lugn och fridfull omgivning, omgiven av naturens skönhet. Den natursköna omgivningen erbjuder en avkopplande miljö med härliga promenader eller utflykter. För de som är intresserade av hästar finns det även en hästgård i närheten. Samtidigt som du bor i lantlig ligger Vallentuna Centrum 8 minuter bort. Här finns även stort urval på skolor.

Ordentligt hus med inga anmärkningar under slutbesiktningen. Denna villa är helt nybyggd och redo för inflyttning.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99

Karta för STORTORPSVÄGEN 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-lingsberg-vallentuna-kommun-stortorpsvagen-7-21306102

Avstånd till vatten: 1800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.