Stora vägen 7 – 7 – Ulricehamns kommun

Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Stora vägen 7

I Rånnaväg finns nu möjligheten att köpa denna välskötta villa som passar utmärkt för dig och din familj. Stor härlig trädgårdstomt som erbjuder allt från fruktträd, omtyckta blommande trädgårdsväxter och fria ytor där barnen kan leka fritt. För den som är intresserad utav matlagning finns ett utekök utrustat med arbetsbänk, diskho och en murad grill. Det finns även ett rum där man kan röka maten. Så bjud över grannarna på en härlig grillmiddag en varm sommardag!

Den breda stentrappan välkomnar dig in i huset. Innanför entrédörren väntar ett välskött och funktionellt hem. Entréplan bjuder på kök, rymlig matsal med plats att duka upp till långbord när familj och vänner är på besök, vardagsrum med öppen spis, sovrum och toalett. En trappa upp väntar ytterligare tre sovrum, allrum med utgång till balkong i uppskattat söderläge, badrum och gott om förvaringsutrymmen. I källarplanet finns alla perfekta källarutrymmen så som tvättstuga, badrum, hobbyrum, matkällare och extrarum. Via källaren har man access till det stora garaget som praktiskt ligger i huskroppen. På tomten finns också ett stort friliggande garage, förråd samt asfalterad uppfart.

Här bor du i ett mycket omtyckt och barnvänligt villaområde med närhet till fotbollsplan, busshållplats, Rånnavägssjö badplats och fina gång- och cykelbanor till Gällstad samhälle med förskola, skola, matbutik, restauranger, butiker och kommunikation som tar dig snabbt och smidigt till Ulricehamn, Tranemo och Borås.

Välkommen att boka in er på visning!
MVH Linda Bjurklint

Karta för Stora vägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-rannavag-ulricehamns-kommun-stora-vagen-7-21182235

Avstånd till vatten: 1000 meter

Foto av: Johan Rosén @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.