Stora vägen 41 – 6 – Borås kommun

Utgångspris: 2 750 000 kr

Beskrivning av Stora vägen 41

På en härlig trädgårdstomt med högt läge presenterar vi nu denna välplanerade villa på Stora Vägen 41 i Gånghester!

Villans kvadratmeter är uppdelade på två plan och på entréplanet välkomnas du av en hall, ett modernt kök med plats för matbord och vardagsrummet som erbjuder en generös social yta som rymmer både matbord och soffgrupp. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär med en fantastisk utsikt över omgivande grönska. Från vardagsrummet nås en härlig altan där du kan njuta av både morgonkaffet och kvällssolen i lugn och ro. På detta plan finns även tre sovrum, ett badrum med dusch och en separat toalett.
I källarplanet väntar stor potential – här finns möjlighet till ytterligare sovrum och sällskapsytor eller för uthyrning och ger dig extra intäktsmöjligheter. Alternativt passar det utmärkt som generationsboende, där olika familjemedlemmar kan ha sin egen sfär och samtidigt dela på gemensamma utrymmen.

Gånghester är ett populärt och barnvänligt samhälle strax öster om Borås. Samhället är omgivet av böljande kullar och här har man möjlighet att delta aktivt i föreningslivet och utnyttja omgivningarna till rekreation, motion och friluftsaktiviteter. I Gånghester erbjuds bra service med bland annat en välsorterad mataffär, pizzeria, café och en större bensin-/servicestation. Skogsgläntans förskola ligger centralt, vackert och naturnära i en omväxlande fin natur. Gånghesterskolan har gott rykte och är centralt belägen i samhället i en lugn och vacker miljö nära naturen. Skolan har år F-6 och en integrerad fritidshemsavdelning med engagerad och kompetent personal. Här bor du i ett lugnt familjevänligt område med närhet till det mesta. Med 15 minuters bilfärd tar du dig enkelt in till Borås centrum och stadens hela utbud.

För mer information kontakta mig direkt eller anmäl er till visningen! / Victoria

Karta för Stora vägen 41

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ganghester-boras-kommun-stora-vagen-41-21329189

Avstånd till vatten: 2500 meter

Foto av: Istvan Csiszar @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.