Stöcke 478 – 6 – Umeå kommun

Utgångspris: 6 500 000 kr

Beskrivning av Stöcke 478

Jag är glad att få presentera en mycket fin Västerbottensgård med fritt läge och utsikt över ängarna i Stöcke. Fastigheten har stor tomt med härliga gräsytor, trädgårdsland, jordgubbsland, hallonbuskar och vinbärsbuskar. Vid infarten finns ett dubbelgarage med elportar samt ingång till ateljé / förråd som har fint ljusinsläpp via tre fönster. På andra sidan tomten finns ett attefallshus byggt 2017. Det inrymmer en fin vedeldad bastu med panoramautsikt mot ängarna i Stöcke samt ett gästrum.

Välkommen in till ett rejält byggt hus, här finns dom stora klassiska ytorna samt härlig takhöjd på BV och ÖV.
Stor härlig hall med klinkergolv och skjutgarderober. Direkt till höger har man det stora öppna köket med fyra stora fönster i tre väderstreck. På andra flygeln ligger vardagsrummet som har tre stora fönster samt utgång till uteplatsen med kvällssol. Det är förberett för kamin i vardagsrummet.
Vidare finns ett rymligt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torkskåp. Från hallen når man teknikrum med frånluftsvärmepump, inkommande el och bredband.
Härlig känsla på övervåningen med högt i tak och synliga timmerstockar i taket. Bra allrum i mitten och stort helkaklat badrum med både dusch och badkar. På ena sidan finns två separata sovrum och på andra sidan huset finns ett stort sovrum med klädkammare och balkong i väster. Sovrummet är avdelat till kontor alt sovrum, väggen kan enkelt tas bort.

Ägarna har installerat solceller på hus och garage i slutet av 2023 och det har producerat 15.000 kWh.

Karta för Stöcke 478

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-stocke-umea-kommun-stocke-478-21325988

Avstånd till vatten: 800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.