Stjärngatan 20 – 6 – Sandvikens kommun

Utgångspris: 3 250 000 kr

Beskrivning av Stjärngatan 20

Med bra läge i det sjönära området Säljan ligger denna välrenoverade villa med tillhörande dubbelgarage. Här kan du ta handduken i handen när du tar den korta promenaden ner till Storsjön för ett bad eller varför inte ta golfbagen på axeln när du tar promenaden till första tee vid Trebo Golfbana.

Huset har gott om sällskapsytor med bl.a. öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matrum där även en av husets tre värmande braskaminer är placerad. Köket är rymligt och har gott om arbetsytor samt en bardisk att samlas kring. På bottenvåningen finner du även ett mindre sovrum samt ett helkaklat badrum.

Övervåningen möter dig med en ljus hall där du finner en utgång till balkongen med utsikt ner mot Storsjön. Här finns även ett fräscht helkaklat badrum samt 3 möjliga sovrum. Det största sovrummet har fint ett charmigt trägolv samt en mysig braskamin.

Källarvåningen har på senare tid renoverats och här finner du bl.a. ett helkaklat badrum med en tillhörande bastu, en nyrenoverat toalett med klinkergolv samt ett stort hobbyrum/gillestuga där ungdomarna kan hålla till utan att störa övriga familjen. Källaren har även goda förvaringsmöjligheter samt en braskamin för den som vill slappna av efter ett härligt bastubad i den lilla relaxdelen.

Huset värms effektivt av en bergvärmepump och är självklart ansluten till fibernätet. På tomten finns ett rymligt och varmbonat dubbelgarage med luftvärmepump samt ett enklare förråd. Tomten är väl insynsskyddad från förbipasserande och gränsar med sin norra sida mot en allmänning.

Karta för Stjärngatan 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-sandviken-sandvikens-kommun-stjarngatan-20-21353233

Avstånd till vatten: 150 meter

Foto av: Eva Danell @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.