Stinsvägen 1B – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 395 000 kr

Beskrivning av Stinsvägen 1B

Låga driftskostnader! // Jordvärme // Unikt hus med stor tomt // Uppvuxen och mysig trädgårdstomt

Välkommen till Stinsvägen 1b, där denna unika tvåvåningsvilla om 180 kvadratmeter, med ytterligare 40 kvadratmeter biarea, öppnar upp för en bekväm och flexibel boendelösning. Detta charmiga hem skiljer sig från mängden genom sina dubbla kök, vilket ger möjlighet till att använda bostaden som två separata enheter och därmed skapa extra god boendeekonomi. Gör din intresseanmälan redan idag för att inte gå miste om något i försäljningen.

På Stinsvägen 1B välkomnas du in i en bedårande trädgård som uppfyller drömmar hos den trädgårdsintresserade. Här samsas perenner och fruktträd med plats för odling och rekreation. Du når husets entré från en trevlig veranda som leder dig in i en stor hall med gott om utrymme. På nedre våningen finner du ett väl tilltaget kök med vacker utsikt över trädgården. Du finner även 4 ordentliga rum, ett mindre hobbyrum, pannrum samt tvättstuga med anslutande badrum; utrustat med badkar.Den övre våningen når du via en inre veranda med stora glaspartier. På denna våning finner du kök med gott om förvaring samt plats för matgrupp.

På övre plan finns även 2 sovrum samt ett väl tilltaget vardagsrum och badrum utrustat med dusch. Från den inre verandan når du även bostadens balkong som tillåter dig att njuta av solen i söderläge. Utöver detta finner du även en stor vind – kanske vill du utöka boytan med ytterligare en våning?

Fastigheten som erbjuder hela 1 748 kvm erbjuder gott om plats för barnens lek och här finns utrymme för att skapa din drömträdgård. På fastigheten finner du ett dubbelgarage med tillhörande förrådsbyggnad, en jordkällare samt en redskapsbod som kan omställas till gäststuga eller lekstuga utifrån behov. Bostaden värms även upp med jordvärme vilket innebär låga driftskostnader.

Huset, beläget i Vänge, en tätort endast 12 km väster om Uppsala, är omgivet av en vacker natur. Här finns skogar med bär och svamp samt underbara strövområden. Cykelbanan till Uppsala gör pendlingen enkel och bekväm, samtidigt som busskommunikationerna, speciellt linje 848 till centrala Uppsala, är utmärkta.
För den som värdesätter föreningslivet, finns möjligheten att engagera sig i fotboll genom Hagby IK och innebandy via Hagunda IF. För barnfamiljen finns både förskola och skola i närheten, och den populära lekplatsen ”High Chaparall” erbjuder en lekvänlig miljö med klätterställning, gungor, linbana och mycket mer. Storhandlingen blir praktisk med endast 8 minuters bilfärd till ICA Maxi, där du även hittar bland annat Willys, Lindex och systembolaget.

Denna villa är inte bara ett hem, det är er framtid. Med sina generösa ytor, dubbla kök och närhet till både staden och naturen är det en perfekt plats att kalla sitt eget. Kontakta oss för en visning och upplev det bästa av Vänge redan idag!

Vänligen observera att bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över. Kontakta mäklaren för mer information samt för att boka en privat visning

Karta för Stinsvägen 1B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vange-uppsala-kommun-stinsvagen-1b-21305977

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.