Stenslundsvägen 49 – 6 – Falu kommun

Utgångspris: 6 725 000 kr

Beskrivning av Stenslundsvägen 49

VILLAIDYLLEN I STENSLUND – ETT SMAKFULLT HUS SOM ÄR LÄTT ATT FÖRÄLSKA SIG I

En fastighet för Er som söker den perfekta familjevillan! Här bor ni i ett av Faluns mest efterfrågade villaområde med direkt närhet till det mesta som behövs i vardagen. Utöver det perfekta läget är detta en mycket trevlig fastighet med en charmig villa från 2006, en inbjudande trädgårdstomt och ett fristående garage.

På Stenslundsvägen 49 välkomnar detta väldisponerade hus om ca 185 kvadratmeter fördelade mellan 2 plan och 6 rum och kök. Här samspelar sociala ytor med fantastiska ljusinsläpp och charmiga vinklar. Entréplan bjuder främst på stora sällskapsytor med vardagsrum- matrum och kök i öppen planlösning. Trevligt och väl utrustat kök med plats för matbord eller köksö. Inbjudande vardagsrum med eldstad och stora fönsterpartier ifil med matrum. Från matrummet finns utgång till altanen och trädgården på baksidan huset. Vidare på detta plan finns ett fint sovrum med utgång till altanen. Tvättstuga med groventré samt en rymlig entréhall med intilliggande wc/duschrum. En trappa upp ses tre fina sovrum varav master bedroom med intilliggande klädkammare. Trevligt allrum med fantastisk milsvid utsikt, ett perfekt rum att nyttja som tv-rum eller sällskapsrum för dom yngre. Stort härligt badrum med både bastu, dusch och badkar. Alla sovrum, vardagsrum, allrum ock kök är lyxigt och bekvämt utrustade med nätverksuttag.

Den vackra trädgårdsmiljön är skapad och planerad av en trädgårdsarkitekt och bjuder på en mycket tilltalande trädgård. Körsbärsträdet blommar fantastiskt vackert i maj/juni. Magnolian blommar strax före och strax efter kommer de blålila blommorna på de två dvärgsyrénerna. Här finns möjlighet till flertal soliga uteplatser att avnjuta såväl morgonkaffet som dom trevliga kvällsmiddagarna på. Huset omgärdas prunkande grönska, naturtomt och fina gräsytor som inbjuder rekreation, lekar och härliga grillkvällar. Uppfart med plats för flertal bilar i direkt anslutning till garaget.

Ett boende med stora funktioner och generösa umgängesytor både inom och utomhus. Ett fint besiktningsprotokoll finns att tillgå hos fastighetsmäklaren.

Det är inte svårt att förstå varför Stenslund är en stor favorit bland barnfamiljer, läget är idealiskt med närhet till det mesta som behövs i vardagen. Inom kort avstånd nås skogen med fina strövområden, ett populärt bad- och fiskeområde med bl.a. upplysta motionsspår i Stångtjärn. Gångavstånd till förskolor, skola, trevlig livsmedelsbutik, pizzeria, utomhusbad, gym mm. Promenad och cykelavstånd till centrum endast ca 2 kilometer. För barnen är det bästa tänkbara läget med en belyst pulkabacke samt skridskobana/fotbollsplan i närheten.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Stenslundsvägen 49

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-stenslund-falu-kommun-stenslundsvagen-49-21343766

Avstånd till vatten: 750 meter

Foto av: Kristofer Skog @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.