Stenshemmet 1 – 4 – Hjo kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Stenshemmet 1

Nu har du möjlighet att förvärva ett fantastiskt boende i en lugn och harmonisk miljö.

Dröm dig bort till Stenshemmet 1, en underbar fastighet som bjuder på en perfekt kombination av lantlig genuin charm tillsammans med modern bekvämlighet. Beläget högt på Hökensås finner du detta idylliska bostadshus där gammalt och nytt möts i harmoni vilket skapar en unik boendemiljö. Huset har varsamt tagits om hand för att på så sätt bevara mycket av sin historiska karaktär. Du bjuds bland annat på vackra plankgolv, en autentisk järnspis, robust murstock och rustika timmerväggar. Bostadshuset har idag fyra rum, inklusive ett mysigt sovrum och om önskemål finns går det med enkelhet att uppföra ytterligare sovrum på vindsvåningen. Dessutom kan du ditt morgonkaffet njuta av de natursköna omgivningarna tillsammans med den friska luften på den härliga träaltanen.

Tomten rymmer inte bara ett boningshus, här hittar du även ett charmigt gästhus på cirka 12 kvm vilket står redo att välkomna dina besökare, en timrad torpstuga som är orörd från sitt ursprungliga utförande, ett timrat hönshus med utedass som idag används till förråd samt två ytterligare byggnader med stora möjligheter där det finns utrymme för dig som kommande ägare att sätta sin egen prägel utifrån tankar och behov. Upptill detta finns också en lada vilken passar perfekt för förvaring av ved och andra tillhörigheter, ett varmisolerat garaget där både bil och verkstadsbänk får plats samt en jordkällare som hade passat magnifikt som mat- och vinkällare.

Utomhus har du en stor och välskött trädgårdstomt som är omgiven av lummiga buskar och vackra skogspartier, en härlig oas där du kan njuta av naturens lugn och fågelkvitter. Egendomen ligger rofyllt, enskilt och privat med närhet till Hökensås naturreservat vilken är känd för sina fiskedammar och härliga naturområden. Med enkelhet tar du dig till den lokala affären vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karta för Stenshemmet 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hjo-kommun-stenshemmet-1-21354628

Avstånd till vatten: 3800 meter

Foto av: Johan Arntzen @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.