Stensängsvägen 20 – 6 – Huddinge kommun

Utgångspris: 6.950.000 kr

Beskrivning av Stensängsvägen 20

Visning 14:e april

Inom kort säljs detta charmiga hus byggt 1932. Här har samma ägare bott och trivts i över 20 år. Villan är mycket väl omhändertagen och har renoverats löpande, se fullständig renoveringsbeskrivning under bostadsfakta. Till exempel finns ett nytt duschrum från 2022, dränering och isolering 2010 samt nya hängrännor och stuprör 2010 och löpande utförda takarbeten. Stor och barnvänlig tomt om 1 261 kvm som passar utmärkt för odling eller lek. Villan är idylliskt belägen i uppvuxet villaområde med främst äldre villabebyggelse. Härlig och solig uteplats som vetter mot den stora trädgården. På tomten finns även en stor förrådsbyggnad med gott om förvaringsutrymmen eller möjligt garage.

Villan har 2 plan ovan mark samt ett källarplan. Entréplanet har ett nyligen renoverat duschrum från 2022. Även golv i kök och hall har nyligen slipats och köket har fräschats till med nya vitvaror. Här finns även ett vardagsrum, matrum samt inglasad veranda. Övre plan med tre sovrum samt hall med balkong. Källarplanet har gott om förvaringsutrymmen men kan även inredas med ytterligare ett sovrum vid behov. Källaren har även tvättstuga samt ytterligare badrum/duschutrymme med renoveringsbehov. Bergvärme (installerat 2004) ger bra driftskostnad.

Det är endast ca 1 km till T-bana och ca 1,5 km till Stuvsta pendeltågsstation. Stensängsskolan (F-6) finns i villakvarteret och en större mataffär (Coop) likaså. Önskar du ut och promenera finns fina promenadstråk i Kräppladalen endast hundra meter från huset. Därtill finns Älvsjöskogens naturreservat inte långt bort.

Karta för Stensängsvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-stensangen-huddinge-kommun-stensangsvagen-20-18671017

1600

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.