Stenfalksgatan 26 – 6 – Örebro kommun

Utgångspris: 5.695.000 kr

Beskrivning av Stenfalksgatan 26

Upplev det ultimata boendet för familjen med den här välutrustade 2-våningsvillan med garage i källaren. Njut av den skyddade och fridfulla hörntomten där denna vackra bostad är placerad. Du kommer att njuta av den senaste teknologin med fiberoptik för snabb och tillförlitlig internetuppkoppling och högklassig underhållning. Njut av en högre hushållsekonomi med 3-glasfönster, bergvärme, samt en luftvärmepump för källaren.

Det renoverade Ikea-köket är välutrustat med vitvaror som kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och spis för ett bekvämt och effektivt hemmaliv. Du kommer även att uppskatta tvättstugan med två tvättmaskiner och en tumlare.

Bor du med familj är detta den perfekta bostaden med gångavstånd till förskola och grundskola. Området erbjuder ett rikt föreningsliv för alla tänkbara sporter, passande för ungdomar och vuxna. Njut av närhet till ICA Supermarket, simhall, gym och extra shoppingmöjligheter på Willys och andra snabbmatställen.

Bo bekvämt med tillgång till bil och kollektivtrafik. Välkommen till Stenfalksgatan 26, där vi på Wallenstedt tillsammans med ansvarig mäklare Stefan Azar ser fram emot att visa dig den här drömbostaden

Karta för Stenfalksgatan 26

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-haga-centrum-alvtomta-orebro-kommun-stenfalksgatan-26-19600530

Avstånd till vatten: 700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.