Stavstensvägen 24 – 4 – Trelleborgs kommun

Utgångspris: 3.195.000 kr

Beskrivning av Stavstensvägen 24

Detta charmiga och gedigna hus, uppfört 1910, har genomgått omfattande renoveringar och erbjuder en modern och smakfull inredning. En öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök skapar en social och inbjudande atmosfär – en idealisk plats för familjesamvaro. Genom de stora och öppningsbara fönsterpartierna strömmar ljuset in och ger en underbar utsikt över den uppvuxna trädgården. På entréplanet finns inte bara ett bekvämt sovrum, utan även en uppskattad gästtoalett praktiskt placerat vid entrén. Ovanvåningen består idag av ett fint sovrum med gott om förvaring, smakfullt inrett badrum samt ett allrum, som går att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas.
Trädgården är uppvuxen och insynsskyddad, vilket skapar en vacker och avskild plats där man kan njuta av lugn och ro. Den insynsskyddade trädgården inbjuder till avkoppling och ger möjlighet till privata stunder i harmoni med naturen.
Förutom estetiska renoveringar har huset även fått nyare fönster, fasad och en luftvattenvärmepump har installerats för att minska energiförbrukningen och bidra till ett mer hållbart boende.
På tomten finns även en uppställningsplats för bilar komplett med installerad laddstation, vilket gör det smidigt för er som kör elbil.
Huset ligger på omtyckt område med gångavstånd till centrum. Nära till hands finns Flaningen, lekplats, skola och förskola och mataffärer, allt en familj kan behöva för en bekväm vardag.
Tack vare den genomtänkta renoveringen och det attraktiva läget är denna villa perfekt för den lilla familjen som söker ett bekvämt och modernt boende med närhet till både stadsliv och natur.

Karta för Stavstensvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-trelleborg-vaster-trelleborgs-kommun-stavstensvagen-24-20738055

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.