Stavstensvägen 217 – 6 – Trelleborgs kommun

Utgångspris: 6 795 000 kr

Beskrivning av Stavstensvägen 217

Nu har du chansen att bo i en imponerande villa med havsutsikt och promenadavstånd till naturen med bara 800 meter till Albäcksskogen. Här bort du med närhet till livsmedelsbutiker, gym, skolor, förskola och centrum. Från villan har du nära väg till motorvägen mot Malmö och Köpenhamn. En fantastisk villa med ett lyxigt poolhus på 52kvm! Här kan du ha en lugn stund med ett dopp i inomhuspoolen och njuta i relaxavdelningen med ett avslut i bastun. I anslutning till huset finner du garaget på ca 50 kvm med ny fjärrstyrd garageport.

Stig in i ett hem där ljuset sveper in från stora fönsterparti och omfamnar varje vrå. Här möts du av stora sociala ytor och en härlig atmosfär med plats för umgänge för alla familjemedlemmar. Här möts du av välhållna ytskikt i tidlös design. På nedre plan imponeras du av det stora och öppna vardagsrum och köket med härligt ljusinsläpp ifrån söderläget. Tvättstuga finns i anslutning till spa-avdelningen med nära utgång till uteplatsen. På nedre plan finner du det första sovrummet med bra förvaring och toalett.

På övre plan finns idag 3 stora generösa sovrum där ett av dem en gång varit ett allrum. Här finns goda möjligheter till att göra om till ett till vardagsrum och en härlig tv hörna och utsikt över havet. På övre plan finner du även villans största badrum med härligt ljusinsläpp och bubbelbadkar.

För mer information, besök www.elitefastighet.se

Varmt välkommen på visning!

Karta för Stavstensvägen 217

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vaster-trelleborgs-kommun-stavstensvagen-217-21295177

Avstånd till vatten: 150 meter

Foto av: Philip Andersson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.