Starrmora 33 – – Norrtälje kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Starrmora 33

Välkomna till Starrmora 33 och detta trevliga enplanshus i privat och lantligt läge. Här bor ni med skogen som närmsta granne och på smidigt pendlingsavstånd till Stockholm.
Huset om 82 kvadratmeter är bra planerat och erbjuder ett rymligt kök med trevlig plats för matbord med utsikt över altan och trädgård. Vardagsrum med kamin och platsbyggd bar. Två sovrum, varav det ena större med garderob och plats för dubbelsäng. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin samt en klädkammare/förråd.
Intill huset finns en stor uteplats i olika nivåer, här är det sol större delen av dagen. En del av altanen är under tak, vilket gör det möjligt att sitta ute även sommarens regniga dagar. Här finns även ute-kök med framdraget vatten samt framdragen el, med möjlighet att koppla in SPA-bad. Mot skogen ligger en uteplats med uterum med öppen front, vilket skapar en mysig ombonad känsla och skyddar mot väder och vind.

På tomten finns vedförråd och stora ytor för parkering, gott om plats för er som skulle vilja bygga garage. För den med odlingsintresse är det väl förberett på tomten med odlingslådor och pernenna växter.

Omgivningarna kring fastigheten är perfekta för er som önskar lugn och ro och utrymme för avkoppling. Från baksidan av huset finns stigar ut i skogen, här finns gott om svamp och bär. Sommartid är kalkbrottet i närheten ett populärt utflyktsmål för den badsugna, det finns även en fin badplats i sjön Largen. Busshållplats finns några hundra meter från fastigheten, här går buss 620 och 621 mellan Åkersberga och Norrtälje. Vid E18 finns pendlarparkering och buss till Stockholm.

Välkomna att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Karta för Starrmora 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-82m2-riala-norrtalje-kommun-starrmora-33-21289610

Avstånd till vatten: 1800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.