Stanstorp Strandvägen 6 – 5 – Höörs kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Stanstorp Strandvägen 6

Välkommen till ditt drömhem i det natursköna Stanstorp, där en enplansvilla väntar på att bli ditt nya paradis! Med endast 200 meters promenad till bad och båtplats i charmiga Stanstorp, erbjuder denna välplanerade villa en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskön omgivning.

Villan, som sträcker sig över generösa 135 kvadratmeter, har genomgått noggranna uppgraderingar, inklusive ett nyare kök och badrum. Här möts du av en ljus och öppen planlösning, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk atmosfär. Köket är modernt och fullt utrustat, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner.

Med 4 sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Dessutom kommer du att uppskatta den extra komforten av ett stilrent badrum, komplett med moderna bekvämligheter.

Trädgården är en riktig pärla och inbjuder till avkoppling och lek. Underbar trädgård med både, växthus, fruktträd, vedbod, friggebod och hönshus. Här kan du njuta av soliga dagar, odla egna grönsaker eller bara koppla av med en bok. Dessutom är villan utrustad med både solceller och elbilladdare, vilket inte bara minskar din miljöpåverkan utan även ger ekonomiska fördelar genom sänkta energikostnader.
Ett stort trädäck i ett med naturen med ett nersänkt påkostat utespa för att njuta av kalla vinterkvällar.

Läget är perfekt för den som älskar att vara nära naturen utan att kompromissa med bekvämligheter. Med närheten till bad och båtplats får du möjligheten att njuta av sjölivet och skapa minnen med familj och vänner.

Välkommen hem till denna underbara enplansvilla i Stanstorp – en plats där naturskön omgivning och modern boendekomfort förenas på bästa möjliga sätt! Kontakta oss för att boka en visning och uppleva charmen själv.

Karta för Stanstorp Strandvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-stanstorp-hoors-kommun-stanstorp-strandvagen-6-21227275

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.