Stamvägen 2 – 3 – Värmdö kommun

Utgångspris: 3 795 000 kr

Beskrivning av Stamvägen 2

Välkommen till Vindö och detta charmiga hus, perfekt beläget i den vackra skärgårdsmiljön med närhet till natur och bad. Oavsett om du söker permanent boende eller en fritidsfastighet har du kommit rätt. Tomten har ett insynsskyddat högt läge omgivet av grönska och hällar, perfekt för avkoppling på altanen eller för att arbeta på ditt senaste projekt utomhus. Huset har en tilltalande planlösning med rymliga sociala ytor i både vardagsrum och kök, med en mysig öppen spis som centrum. Från det välutrustade köket når du det inglasade uterummet, perfekt för middagar och avkoppling. Här finns också gott om plats för en soffgrupp och grillen på det soliga trädäcket, perfekt för grillkvällar med vänner och familj. I huvudbyggnaden finns idag två sovrum, och på fastigheten finns även ett gästhus om cirka 45 kvadratmeter med en stor altan.

Upptäck den sagolika naturen på Vindö, med dess underbara kombination av skog, hav och öppna landskap. Här kan du förlänga semestern och kanske till och med bosätta dig permanent. Djurö, centralt beläget i Stockholms skärgård, erbjuder närhet till stora öar som Sandhamn, Möja och Runmarö. Björkås centrum i Djurö by har allt du behöver för kommersiell service, inklusive bibliotek, konditori och livsmedelsbutik samt den omtyckta ”Restaurang Björkås”. Under sommaren kan du också njuta av restauranger som Motorverkstaden, Sjöboden och Vita grindarna, som även erbjuder bad och bangolf.

Huset är designat för bekvämt boende, med fyra entréer för enkel tillgång till tomten. Hallen erbjuder gott om plats för avhängning och garderober, med sovrum och förråd till höger om hallen med anslutning till köket. Köket och matplatsen leder till det inglasade uterummet och är utrustat med moderna apparater. Det stora och ljusa vardagsrummet har höga, vitmålade tak och en mysig braskamin. En passage leder till husets södra del, med ett helkaklat badrum med golvvärme, badkar och WC. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och gott om förvaring. Det största sovrummet ligger i den sydligaste delen av huset och har charmiga spröjsade fönster, gott om förvaring och egen tillgång till den härliga tomten.

Karta för Stamvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-vindo-varmdo-kommun-stamvagen-2-21316391

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.