Stålbrandsgatan 2B – 5 – Malmö kommun

Utgångspris: 5.490.000 kr

Beskrivning av Stålbrandsgatan 2B

Nu erbjuder vi ett mysigt gathus i eftertraktade Södra Sofielund. Här har det mesta är renoverats under de senaste åren, bara att flytta rakt in och njuta av livet. Här bor ni nära city i ett oerhört trivsamt hem fördelat på 1 1/2 plan och eget garage. Tomten är dessutom friköpt, väldigt enkel att sköta och driftkostnaderna låga.

Huset har i stort sett totalrenoverats invändigt bl.a nya golv, kök, badrum och två nya sovrum. Här erbjuds stora sociala ytor, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på nedervåningen och ljusinsläpp från flera håll som skapar underbar rymd på nedre plan. Här finns även tvättstuga och ett nyrenoverat badrum. Ovanvåningen erbjuder tre bra sovrum samt ett rymligt badrum med badkar. För den som vill ha ett fjärde sovrum så finns det plats på nedervåningen för att skapa det.

Den lummiga trädgården ligger på tyst och insynsskyddat läge, här finns inglasat uterum och mycket grönska. På tomten finns även ett stort garage och uppställningsplats för bil framför garaget.

Geografiskt har du ett flertal närlivs, restauranger och bageri i ditt närområde. Bara en kort promenad bort (700 meter) finns Mobilia Shoppingkvarter med bl.a Ica Kvantum, Willys, Systembolag, Clas Ohlson, och mängder av andra butiker, samt caféer, restauranger och även biograf! En promenad åt andra hållet tar dig till både Triangeln (shopping+tåg), knutpunkten Södervärn och Möllevångstorget med dess enorma utbud av restauranger. Även nära till vackra Pildammsparken med möjlighet till utegym, motionsspår och andra fritidsaktiviteter, samt Folkets Park med många familjevänliga aktiviteter.

Här kan du med andra ord både äta kakan och ha kvar den, genom att kunna leva villaliv samtidigt som du har gångavstånd till det mesta som Malmö erbjuder. Varmt välkomna på visning!

Karta för Stålbrandsgatan 2B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-sodra-sofielund-malmo-kommun-stalbrandsgatan-2b-21246436

Avstånd till vatten: 950

Bild från: