Sporrbacksvägen 24 – 3 – Östhammars kommun

Utgångspris: 1.690.000 kr

Beskrivning av Sporrbacksvägen 24

Välkommen till denna charmiga friliggande villa belägen på Sporrbacksvägen i Österbybruk. Här erbjuds en trivsam bostad med fräscha ytskikt och en välplanerad layout. Med en boyta om 76 kvadratmeter och tre rum finner du här en bekväm och funktionell bostad.

Ett av husets stora fördelar är den trevliga uteplatsen som bjuder på många soltimmar. Här kan du njuta av härliga sommardagar och skapa minnesvärda stunder tillsammans med familj och vänner. Dessutom finns ett rymligt förråd för förvaring av trädgårdsredskap och andra tillhörigheter.
Precis nedanför huset finns även ett garage och parkeringsplats som hör till.

Belägen på en tomt om 580 kvadratmeter erbjuds även möjligheter till trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. Detta ger dig chansen att skapa din drömträdgård eller bara njuta av den grönska som omger bostaden.

Med sitt läge i Österbybruk får du även närhet till allt du behöver i vardagen. Här finns bland annat matbutiker, skolor och goda kommunikationer. För den naturintresserade finns även fina promenadstråk och möjligheter till friluftsliv i närområdet.

Sammanfattningsvis erbjuder denna friliggande villa på Sporrbacksvägen en trivsam och välskött bostad i ett attraktivt område. Perfekt för den som söker en bekväm och funktionell enplansbostad med trevlig uteplats och närhet till allt du behöver. Välkommen till ditt nya hem!

Karta för Sporrbacksvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-osterbybruk-osthammars-kommun-sporrbacksvagen-24-21270824

Avstånd till vatten: 550 meter

Foto av: Michael Jansson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.