Spinnargatan 9B – 6 – Borås kommun

Utgångspris: 6.595.000 kr

Beskrivning av Spinnargatan 9B

Varmt välkomna till Spinnargatan 9b och denna nybyggda villa från Myresjöhus!

Med den praktiska planlösningen och exklusiva materialval är detta verkligen ett hem att trivas i. Redan från första intrycket imponerar villan med den välkomnande hallen och ljusinsläppet från vardagsrummets stora fönsterpartier. Vardagsrummet och köket är villans mittpunkt med sociala ytor, kamin och ryggåstak som tillval för högt i tak. Köket har smakfulla färg- och materialval med köksmaskiner från siemens så som integrerad vinkyl, ugn och micro. För extra avskildhet finner ni tre av villans sovrum till vänster från entréhallen. Dessutom finns det ett allrum i anslutning till sovrummen, perfekt utrymme för barnen. Masterbedroom finner ni i andra delen av villan där walk in-closet och ett eget badrum erbjuds. Villans stora badrum med exklusiva val av kakel är utrustat med dubbel dusch, kommod, spegel med belysning och högt i tak tack vare ryggåstaket. I anslutning till köket finner ni även groventrén/ tvättstugan med en praktisk tvättavdelning.

Från vardagsrummet har man en bekväm utgång till altanen där ni kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Villan är dessutom belägen på en lättskött trädgårdstomt med grusad uppfart och garage i anslutning till villan. Här bor ni i ett underhållsfritt hus de kommande åren fritt från fastighetsskatt 15 år framöver. Fiber är installerat.

Villan är belägen i ett av Borås mest attraktiva områden – Brämhult. Här bor ni med närhet till en välsorterad Ica butik, vårdcentral och apotek. I området finner ni förskolor och skola upp till årskurs 6. Ni finner även naturen runt knuten, Ymerterrängen med fina motionsspår, skidstadion, gym och discogolf. I området erbjuds även goda bussförbindelser som enkelt tar er in till centrala Borås på tio minuter. För den som pendlar och smidigt vill nå R40 för vidare pendling mot Göteborg eller Ulricehamn är Brämhult ett perfekt val av område!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

Karta för Spinnargatan 9B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bramhult-boras-kommun-spinnargatan-9b-21150918

Avstånd till vatten: 1900 meter

Foto av: Istvan @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.