Sparvsångsvägen 89 – 7 – Linköpings kommun

Utgångspris: 5.495.000 kr

Beskrivning av Sparvsångsvägen 89

Välkomna att hitta hem på ett av Linghems bästa lägen!
På Sparvsångsvägen 89 bor ni längst in på en återvändsgata som angränsar mot ett grönområde. Huset är placerat så att solen följer dess placering på ett helt optimalt sätt under dagen och avslutas med den sista kvällssolen på husets fantastiska baksida där ni njuter av grill och umgänge med familj och vänner i en inramad och mycket välplanerad utemiljö.

Villan genomgick en stor om-/tillbyggnad 2008 då övervåningen byggdes. Nedre plan fick en förändrad planlösning och här erbjuds nu ett mycket stort vardagsrum med matrum i vinkel, fint kök i modern stil, två fina badrum, två sovrum och en tvättstuga intill köket med tillhörande skafferi för förvaring av konserver och torrvaror.

På övre plan finns villans tredje badrum med direkt access från föräldrasovrummet och här erbjuds även ett stort allrum med pampiga takfönster. Sammanlagt finns här tre sovrum med två tillhörande walk-in closets.

På tomten finns ett garage med tillhörande förråd som idag är inrett till gym samt en vind för extra förvaring. Uppfarten har plats för två bilar och på vändplatsen och gatan utanför finns gott om plats för barnen att spela innebandy och lära sig cykla i lugn och trygg miljö. Till förskola och skola är det gångavstånd såväl som till affären och pendeln.
Linghem passar perfekt för er som vill ha allt på ett ställe och låta barnen gå kvar i skolan i hemmamiljön ända till årskurs nio, här finns fin och välsorterad ICA-butik, pizzeria, frisör, fotbollsplaner och ett populärt utomhusbad med flera bassänger. För er som arbetar eller har aktiviteter i stan så tar pendeln er snabbt till såväl Linköping som Norrköping.

Karta för Sparvsångsvägen 89

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-linghem-linkopings-kommun-sparvsangsvagen-89-21165215

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.