Spårvägen 8 – 5 – Torsås kommun

Utgångspris: 785 000 kr

Beskrivning av Spårvägen 8

Välkommen till Spårvägen 8!
Nu finns möjligheten att förvärva en gedigen familjevilla att sätta sin egen prägel på.
På lugn återvändsgata i barnvänligt område ligger denna 1,5-plans villa med en trädgårdstomt på 932 kvm med buskar och persikoträd.

I entréplan finner du en välkomnande och rymlig hall, här finns redan en praktisk del för att kunna häng av sig ytterkläderna, men även utrymme för att kunna få plats med en hallmöbel för mer förvaring om så önskas. Kök är från Marbodal som renoverades 2019 med vita skåpsluckor och med gott om arbetsytor. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis och ugn. Vid köksfönstret får du enkelt plats med en matgrupp. I anslutning till köket finns en praktisk kombinerad tvättstuga och groventré. Två rymliga sovrum som inrymmer en dubbelsäng och praktiskt förvaring i flera garderober. Vardagsrum som erbjuder stora sällskapsytor och utgång till ett härligt och generöst tilltaget inglasat uterum. En trappa upp finner du ett allrum som badar i ljus tack vare de stora fönsterna som löper längst ena gaveln och utgång till bostadens balkong som också den är inglasad. Ett större sovrum med en rymlig klädkammare. Samt ett badrum med dusch och bastu.

På tomten finns det ett bevattningssystem med pump och bevattningsrör utlagda i trädgården. En asfalterad uppfart leder fram till det fristående garage med redskapsbod och hobbyrum. På baksidan finns en friggebod.

Här bor du med förskola, skola samt mataffär på promenadavstånd. Du finner även lunchrestauranger och är du golfintresserad har du Möre golfbana på bekvämt avstånd. I närheten av bostaden finns även lekplats samt en pulkabacke. Bra pendlingsmöjligheter, antingen om du önskar åka kollektivt eller så tar du dig snabbt ut på E22:an där du når Kalmar eller Karlskrona på ca 30 min.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

Karta för Spårvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-soderakra-torsas-kommun-sparvagen-8-21321517

Avstånd till vatten: 3300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.