Spånvägen 4 – 4 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 2 850 000 kr

Beskrivning av Spånvägen 4

Drömmer du om ett hem där stadens puls möter naturens frid? Då är detta din perfekta oas! Bara en timmes bilresa från Stockholm, med bekväm SL-bussförbindelse bara några hundra meter från bostaden, väntar detta underbara enplanshus på dig. Beläget på en solig och sydvästvänd tomt om 2 736 kvm, är detta charmiga timmerhus en fullständig fristad från vardagens stress.

När du kliver in möts du av en ljus och öppen planlösning där ett vackert kök smälter samman med en generös matsalsdel och en social yta prydd av en magnifik täljstenskamin. Stora fönster ramar in trädgårdens skönhet och leder ut till en imponerande altan på 50 kvm, där solen strålar från morgon till kväll. Med tre sovrum och ett fräscht badrum komplett med bekvämligheter som golvvärme och badkar, är detta hemmet där varje dag känns som en semesterdag.
Fiber finns för lätt och smidig internetuppkoppling.

På tomten finns även en mysig gäststuga på ca 20 kvm med härlig altan, plats för 4-6 bäddar. Förberett med indraget vatten för den som vill installera wc/ badrum. Perfekt för vänner och familj som kommer på besök!

Tomten är en dröm för den naturälskande själen. Här möts du av släta berghällar, grönskande gräsmattor och en vacker utsikt över ängsmark och fruktträd. För svampplockaren finns skogen runt hörnet, med kantareller och svart trumpetsvamp som väntar på att upptäckas, och lingon och blåbär som lockar med sin friska smak.

Närområdet bjuder på en mängd aktiviteter för hela familjen. Med badstränder, promenadvägar och fiskemöjligheter vid Infjärden och Hummelsvik, är det lätt att njuta av skärgårdslivet året om. Möjlighet till båtplats finns 2 km från bostaden.
Cykelavstånd till populära Gräddö ca 2,5 km med sin vackra skärgårdsmarina, där finns mataffär (ICA-Supermarket ombud för apotek och systembolag), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning, gemytliga Kvarnudden med hemtrevlig restaurang.
I Södersvik ca 6 kilometer bort finns populära Rådmansö bageri.
På Rådmansö finns många nöjen som Samtorps gård med viltsafari och gårdens egna delikatessbutik.

Med SL-bussen som trafikerar närområdet är även Stockholms puls aldrig långt borta. Men när du kommer hem till detta paradis av lugn och skönhet, kommer du inte vilja bege dig någon annanstans. Välkommen till din framtida oas på Rådmansö – där stad och natur möts i perfekt harmoni.


Varmt välkommen på visning!

Karta för Spånvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-graddo-norrtalje-kommun-spanvagen-4-21326503

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.