Sotaregatan 4 – 5 – Åstorps kommun

Utgångspris: 2.395.000 kr

Beskrivning av Sotaregatan 4

Välkommen till Sotaregatan 4 och detta välskötta 1-plans hus om ca 150 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök varav tre sovrum samt ett badrum och en gästwc.

Via den inglasade verandan på framsidan kommer vi till den luftiga hallen med goda avhängningsmöjligheter i garderoben. Till vänster om hallen finns utrymme för en större matgrupp, perfekt för att umgås och äta något gott med familj och vänner. Till höger om hallen ligger köket som renoverades 2007 och erbjuder alla nödvändiga vitvaror, bra förvaring i skåp och lådor samt utrymme för en matplats. Vidare in i bostaden finns det väl tilltagna vardagsrummet som kan möbleras på ett antal olika sätt. Här finns gott om utrymme för både soffa, fåtöljer, matgrupp och varför inte en bardisk. Från vardagsrummet nås även trädäcket i trädgården där du får plats med dina utemöbler under sommarhalvåret. De tre sovrummen i bostaden är i olika storlekar där de två största erbjuder förvaring i garderob bakom skjutdörrar. Badrummet är helkaklat och renoverades 2015 i stilrent svart och vitt. Intill hallen finns gästtoaletten och innanför köket ligger tvättstugan där den nya frånluftsvärmepumpen från 2023 står.

Trädgården är lättskött och ligger fritt med enbart en gröning och trädridå mittemot. Här finns gräsmatta, rabatter och trädäck samt ett staket runtom hela tomten. Bilarna parkeras enkelt på den asfalterade uppfarten och från uppfarten nås dessutom det isolerade och uppvärmda förrådet med bra förvaring (nås även från vardagsrummet).

Från Sotaregatan 4 har du nära till bl.a mataffär, kollektivtrafik, skola, förskola, naturområden m.m. Helsingborg når du på drygt 15 minuter med bil.

OBS!!! Eftersom säljaren delvis är ett dödsbo så säljs fastigheten med friskrivning.

För att boka visning är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Karta för Sotaregatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-astorp-astorps-kommun-sotaregatan-4-21279059

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.