Sönnerkullevägen 3 – 7 – Mölndals kommun

Utgångspris: 5.995.000 kr

Beskrivning av Sönnerkullevägen 3

Välkommen till Sönnerkullevägen 3 i Mölndal – ett unikt hem med en fascinerande historia och oändlig potential! Den här charmiga fastigheten har varit i familjens ägo i fyra generationer där originalhuset var en pärla från tidigt 1900-tal men genomgick en omfattande ombyggnad 1978 för att bli den imponerande bostad den är idag.

En privatskött väg slingrar sig genom skogen och leder dig till detta pampiga hem, där du kan njuta av en fridfull tillvaro som känns långt ifrån stadens brus.

Det 215 kvadratmeter stora huset har hela sex rymliga sovrum och två badrum, vilket gör det till ett perfekt hem för den stora familjen eller för dem som älskar att ha gott om plats. Den imponerande storleken och fördelningen av utrymmet ger oändliga möjligheter att skapa ditt drömhem.
Ta en kopp kaffe på altanen i sydväst och njut av solnedgången medan du umgås med familj och vänner. Den andra altanen i sydost är under tak och ger dig möjlighet att njuta av naturen även under de regnigare dagarna.

Med en stor tomt om 4 442 kvadratmeter, omgivet av tystnad och natur, erbjuder detta hus en oas av lugn och avskildhet. Om tomten skulle kännas för stor så lämpar den sig bra för avstyckning.
Utforska de underjordiska hemligheterna med den unika jordkällaren, perfekt till förvaring av livsmedel eller som en spännande plats för vinlagring. Tomten kompletteras av en charmig liten lada, perfekt för trädgårdsredskap eller för den som drömmer om ett eget litet hobbyrum. Trots att garagetakets bästa dagar är förbi, erbjuder det potential till en säker plats för fordon eller förvaring.

För naturälskaren finns trevliga promenadstråk i skogen direkt från tomten, vilket ger möjlighet till avkopplande och natursköna vandringar året runt. På 15 minuter nås även trevliga Tulebosjön med sin fina badplats där du kan svalka av dig med ett dopp under årets lite varmare dagar.

Fastigheten är i bra grundskick, och trots att delar av huset kan behöva en kärleksfull hand och modernisering finns här stor potential att förvandla detta hem till en riktig pärla. Det är en blank canvas där du kan sätta din personliga prägel och skapa det ultimata boendet.

För den teknikintresserade finns möjlighet att ansluta till fiber som finns vid tomtgränsen.

Närheten till Mölndal och Kållered centrum, idrottsplan, skola och kollektivtrafik ger dig smidig tillgång till alla bekvämligheter, samtidigt som du kan dra dig tillbaka till din privata oas i skogen när du önskar lugn och ro. Här får du det bästa av två världar – närhet till stan och natur, förenade på ett unikt sätt.

Missa inte chansen att bli ägare till detta historiska och karaktärsfulla hem med en spännande berättelse att berätta. Boka in dig till visning för att upptäcka alla möjligheter som Sönnerkullevägen 3 har att erbjuda, ditt drömhem väntar!

Välkommen hem!

Karta för Sönnerkullevägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vammedal-molndals-kommun-sonnerkullevagen-3-21153539

Avstånd till vatten: 1200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.