Solhemsgatan 3 – 6 – Ulricehamns kommun

Utgångspris: 4 875 000 kr

Beskrivning av Solhemsgatan 3

Välkommen till denna fantastiska bostad med oslagbart läge vid Åsunden! Här får du möjligheten att bo bara några steg från vattnet och njuta av en makalös sjöutsikt. Med en yta på imponerande 269 kvm erbjuder detta stora hus gott om utrymme för hela familjen.

Detta hem har fyra till fem rymliga sovrum, vilket ger dig gott om utrymme för både avkoppling och arbete. Köket är generöst tilltaget och ger dig gott om plats för att laga läckra måltider och umgås med nära och kära. Du kommer att älska de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med naturligt ljus och bjuder in naturen in i vardagsrummet.

Förutom de generösa boytorna erbjuder detta hus även en carport med förråd, vilket är perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar. Dessutom finns det en källarvåning som ger dig ännu mer utrymme att använda efter dina behov.

Många dyra renoveringar gjorda från 2004 och framåt, nytt tak, fönster, badrum, elen, toaletter osv.

Läget är helt enastående, med Åsundens vatten så nära att du kan höra vågorna skvalpa. Dessutom är det ingen granne mellan sjön och huset, vilket ger dig integritet och lugn. Här får du verkligen möjligheten att bo i harmoni med naturen.

Missa inte chansen att bli ägare till denna drömfastighet vid Åsunden. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!
Vill du bo nära Åsunden är detta perfekt. Du har ca 50 meter till vattnet och det finns ingen granne mellan sjön och huset, vilket ger dig integritet och lugn.

Karta för Solhemsgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ulricehamn-ulricehamns-kommun-solhemsgatan-3-21293206

Avstånd till vatten: 50 meter

Foto av: ewelina @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.