Solhagavägen 17 – 10 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 5.995.000 kr

Beskrivning av Solhagavägen 17

Välkommen till Solhagavägen 17 här har Ni möjlighet att förvärva denna unika möjligheternas fastighet där lägenhet i undervåning och lilla huset båda hyrs ut utan besittningsrätt. 2023 efter skatt så blev hyresintäkterna 153.200:- . Vidare betalar hyresgästerna sin hushållel då de har egna elmätare.
Lägenheten i bottenplan, nybyggd under 2018, har egen ingång perfekt för den som vill hyra ut för närvarande hyrs det ut på åretruntbasis.
Lilla huset, totalrenoverat 2017 som ligger intill har hyrts ut via booking sommartid och av ägaren för närvarande hyrs även detta hus ut på åretruntbasis.
Bostadshuset uppfördes 2000 och har uppdaterats och renoverats under senare år. Bo billigt med solenergi och den härliga braskaminen. Den mysiga uteplatsen under tak har även ett nedsänkt spabad för underbara spakvällar!

Fastighetens lugna läge längst in på gatan med Lyckorna golfklubbs korthålsbana alldeles intill gör fastigheten unik.
Klubbhuset och stora banan ligger bara några hundra meter bort.
Alldeles i närheten har man den unika gamla kurorten Lyckorna med sina makalösa sekelskiftesvillor, de populära ställena Musselbaren i Klocktornet och coola takterrassen vid Lyckornas Brygga, det gamla kallbadhuset och fantastiska Villa Sjötorp.
Idag är Ljungskile en expansiv ort med turism, näringsliv och handel. Kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg, ca 45 min och närheten till den Bohuslänska kusten lockar många. Här finns också en av Sveriges vackraste Golfbanor, Lyckorna Golfklubb. Varmt välkommen på visning!

Karta för Solhagavägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-lyckorna-uddevalla-kommun-solhagavagen-17-21230536

550

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.