Solberga Björkvalla – 6 – Trosa kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Solberga Björkvalla

Trevlig familjevilla strax utanför Vagnhärad, där det lantliga lugnet möter modern komfort. Denna generösa bostad om 145 kvm bjuder in till ett liv i harmoni och bekvämlighet.

Med sin oslagbara belägenhet inom cykelavstånd till kommunikationer och skolor, är denna pärla perfekt för den aktiva familjen som vill kombinera närheten till naturen med bekvämligheten av stadslivet.

Det första som möter dig är det rymliga och välutrustade köket, vars renoverade ytor och moderna apparater gör matlagningen till en njutbar upplevelse för hela familjen. Här finns gott om plats för både förvaring och kreativitet, och den öppna planlösningen skapar en känsla av gemenskap och samvaro. En stor matplats för hela familjen finns också här, perfekt för gemensamma måltider och sköna stunder tillsammans.

Stig sedan in i det ljusa och luftiga vardagsrummet där öppen planlösning skapar en känsla av oändlig rymd och gemenskap. Med en eldstad för mysiga kvällar framför den värmande brasan. Upplev lugnet och skönheten i omgivningarna från det inglasade uterummet, där du kan njuta av den vackra fria vyn över böljande ängar året om, oavsett väder.

På souterrängplanet väntar ett allrum och sovrum som erbjuder extra utrymme för lek, hobbyverksamhet eller avkoppling. Souterrängplanet har även en egen entré perfekt för familjen med äldre barn eller den familj som driver verksamhet.

Denna villa är inte bara vacker och funktionell, den är även energieffektiv och miljövänlig med uppvärmning via luft/vattenvärmepump samt två luft/luftvärmepumpar, vilket både ger en behaglig inomhusmiljö året om och bidrar till lägre energikostnader.

Välkommen hem!

Karta för Solberga Björkvalla

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vagnharad-trosa-kommun-solberga-bjorkvalla-21269696

Avstånd till vatten: 900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.