Solbacka strandväg 6 – 5 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 5.950.000 kr

Beskrivning av Solbacka strandväg 6

Här presenteras ett modernt permanentboende med öppna sociala ytor som uppfylls av rymd och ljus. Detta är ett perfekt boende för dig med stor familj och som söker något modernt som bara är att flytta in i.

Välkommen till Solbacka strandväg 6. En perfekt villa för hela familjen. Föreställ er en varm sommardag, grillen börjar ta fart och barnen lekar i trädgården. En villa som står inflyttningsklar från och med NU. Men anpassas efter köparens önskemål. Nu prisreducerad med närmare 800 000 kronor.

Du välkomnas av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter och golvvärme. Ett snyggt klinkergolv som bryter av mot det fina trägolvet. Direkt till vänster finner vi den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som skapar sociala och kreativa lösningar som ökar känslan av gemenskap. Här flödar verkligen dagsljuset fritt mellan rummen med utgång till den tilltagna altanen som har den bästa kvällssolen. Köket är välutrustat med alla bekvämligheter man kan önskas ha. Vidare från vardagsrummet kommer vi till master bedroom, detta vad jag kallar hotellkänsla då sovrummet är kombinerat med ett tjusigt badrum med snygga detaljer. Ett helkaklat badrum med WC, dusch, kommod och badkar. I detta rum har man även egen utgång till den fina altanen. Från köket finner vi en ordentlig tvättstuga med arbetsbänkar för vikning, utrustat med tvättmaskin och torktumlar och garderob. Vidare genom bostaden kommer vi till två mindre sovrum med egen utgång till tomten. Intill sovrummen finner vi ett badrum som är utrustat med Wc, kommod och dusch. Här finns även ett allrum med plats för matbord eller den stora soffgruppen, eller varför inte barnens egna tv-rum.

Tomten sträcker sig på 773 kvm, en djur och barnvänlig tomt. Här finns det verkligen yta för kubbturnering.
På tomten finns även en carport och fiber är indraget i huset.
Villan ligger i området Solbacka Strand, där det är mycket familjär känsla, detta område växter snabbt. Här kan man ta sig ut i skärgården på nolltid.
Det tar ca 5 minuter med bil att komma in till Norrtälje stad där det erbjuds allt från restauranger, klädesbutiker, gym och fina promenadstråk.

Varmt välkomna att höra av er för visning!

Karta för Solbacka strandväg 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-solbacka-strand-norrtalje-kommun-solbacka-strandvag-6-20545727

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.