Sofieholm 861 – 6 – Söderhamns kommun

Utgångspris: 6 495 000 kr

Beskrivning av Sofieholm 861

Upptäck denna fantastiska friliggande villa som är som en pärla längs Söderhamns skärgård! Byggd med omsorg år 1991 och sprudlande med karaktär och charm, erbjuder denna 240 kvm stora oas en enastående möjlighet att leva bekvämt vid vattnet.

Vid första anblicken möts du av en imponerande 125 kvm stor altan, perfekt för att avnjuta solen stora delar av dagen med en utsikt som få. Den inbjudande interiören är prydd med en vacker kakelugn som skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga kvällar med familj och vänner. Med sina 6 väldisponerade rum finns det gott om plats för alla behov och önskemål. Varje detalj är noggrant planerad för att maximera både komfort och funktionalitet. För de som älskar bekvämlighet erbjuder denna pärla även ett dubbelgarage och en generös uppfart. Här kan du parkera dina fordon med lätthet och ha gott om utrymme för gästparkering.

Sammanfattningsvis är denna villa en dröm som blir verklighet för den som längtar efter det ultimata livet vid vattnet. Med sitt oslagbara läge, charmiga design och praktiska faciliteter, är detta en chans som inte får missas.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka privat visning!

Karta för Sofieholm 861

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-soderhamns-kommun-sofieholm-861-21328214

Avstånd till vatten: 50 meter

Foto av: Peter Engström @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.