Södra Spraggarboda 125 – 4 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 4.300.000 kr

Beskrivning av Södra Spraggarboda 125

Välkommen till paradiset vid Södra Spraggarboda 125 – en sällsynt pärla som förenar stil, komfort och natur på ett unikt sätt. På denna sydväst vända trädgårdstomt om 3993 kvm, ligger ett fantastiskt finskt arkitektritat 60-talshus som omfamnar en ljuvlig utsikt över viken och en oslagbar skärgård.
Det huvudsakliga huset är inte bara ett mästerverk i design utan också en plats där varje vinkel fångar själ och sinne. Med stora panoramafönster som draperar varje rum i naturligt ljus och erbjuder en nära kontakt med den omgivande naturen, lever detta hem upp till förväntningarna. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och frihet, medan det välutrustade köket och de generösa sällskapsutrymmena gör det till en idealisk plats för sammankomster och minnesvärda stunder.
Men det finns mer att upptäcka! Intill huvudhuset ligger två gästhus som erbjuder både komfort och integritet för dina besökare eller för den som önskar extra utrymme för arbete eller hobby. Här finns även vedeldad bastu. Här har du två båtplatser nere vid områdets bryggor.
Tomten ligger näst längst in på återvändsväg och gränsar mot allmänning som fint ramas in av gärdsgårdsstaket. På tomten finns också redskapsbod, förråd och pumphus. Tomten är väl omhändertagen och här finns en alldeles egen äppellund.
Och förutom det exceptionella boendet har denna egendom en annan fördel: en båtplats. Med möjligheten att ge sig ut på vattnet närhelst det önskas, är detta en dröm för alla som älskar att utforska havet och skärgården, eller bara njuta av lugnet och skönheten i omgivningen. Ta båten över till omtyckta Marholmen ca 1,5 kilometer bort med fina badstränder, gästbryggor, löparspår, utegym, tennisbana, minigolf, spa anläggning, hotell, restaurang och mycket mer. En storfavorit för både vuxna och barn. Framförallt för den natur och omgivning i Spraggarboda. Se länk https://www.marholmen.se/
Solöbadet ligger inom gångavstånd .
Eller åk ut i skärgården och hitta din egen bad ö, fiskeplats eller besök någon sjökrogarna, Högmarsö, Lidö, Fejan eller Furusunds Värdshus.
Men det blir ännu bättre – fiberanslutning finns på plats, vilket ger snabb och tillförlitlig internetuppkoppling för både nöje och arbete.
SL-buss stannar 900 meter från huset, cykelavstånd på fin lantlig grusväg längst med vattnet till lanthandel samt båtmack i Spillersboda och året runt öppen matbutik vid Vreta handel 6,5 kilometer bort.
Sammanfattningsvis är Södra Spraggarboda 125 en extraordinär möjlighet att äga en bit av paradiset. Kontakta mig, Maria på Mäklarhuset nu för att ta del av denna fastighet och låt oss visa dig varför detta är den perfekta platsen för ditt drömboende vid vattnet.

Karta för Södra Spraggarboda 125

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-norrtalje-kommun-sodra-spraggarboda-125-21295412

100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.