Södra Kopparmoravägen 49 – 7 – Värmdö kommun

Utgångspris: 5 495 000 kr

Beskrivning av Södra Kopparmoravägen 49

Strax kommer detta sobra, stora, solbelysta enplanshus ut till försäljning. Huset ligger underbart placerat på en kulle med härlig äldre trädgårdstomt, endast ett par hundra meter från njutningsfulla Småristräsk i populära och barnvänliga Södra Kopparmora. Vid sjön kan man fiska, ta en morgonkaffe på klippan och njuta av soluppgången.

Huset är välskött och sobert inrett med en ljus färgsättning på väggar och tak, golven är genomgående snygga grå laminatgolv. Badrummen är helkaklade och utrustade med golvvärme.
På generösa 143 kvm boyta och med en biyta i källarplan om 100 kvm finns här plats för den stora familjen. Förvaringsmöjligheterna är utöver det vanliga.

Tomten är fantastiskt grönskande med äldre uppväxta träd och buskar. Det är lite av en oas och lite vad man själv gör den till. För den trädgårds intresserade är de generösa 2 245 kvm bestående av av blandad natur- och trädgårdstomt en lisa för själen. Det finns gott om plats att odla egna grönsaker och bygga ett större växthus. Idag består trädgården stora gräsmattor och av små oaser av fruktträd och bärbuskar. På baksidan av huset utanför det nybyggda vardagsrum löper ett stort trädäck i härligt västerläge där det avnjuts många härliga kvällsmål och festligheter.
Ett enkelt gästhus finns som tidvis nyttjats åretrunt som kontor, optimalt extrahus som med enkla medel kan byggas om till mindre bostadshus.
Fiber är indraget i fastigheten och carport och garage finns. Garaget ligger under huset och används som förråd och verkstad.

Området bjuder på fina promenadstråk och leder. I Norra Kopparmora finns möjlighet till magiska bad vid sandstrand och båtplats har man förtur till genom föreningen. Bra förskola och kommunikation mot stan finns.
Välkommen att trivas!

Karta för Södra Kopparmoravägen 49

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-sodra-kopparmora-varmdo-kommun-sodra-kopparmoravagen-49-21327107

Avstånd till vatten: 250 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.